Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld


Den remaster verschijnt op Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken Steam. Ie betreft eentje heruitgave van ie tweede seizoen van Telltale’s serie gebaseerd op den klassieke gamepersonages Sam plusteken Max. Dit seizoen kwam origineel te 2007 uit.

Ter Beyond Time and Space volgen toneelspelers ie detectiveduo, bestaande uit eentje hond plusteken konijn. Zij nemen ie op tegen den Kerstman, trachten eentje uitbarstende vulkaan tegen te liefhebben plusteken krijgen ie aan den stok met eentje Europese vampier.

Ontwikkelaar Skunkape Games levert den remaster. Zij verkregen te 2018 den rechten op Sam and Max. Telltale vaart namelijk zijn deuren. Staart vorig klas bracht ie onderneming nu eentje remaster van Telltale’s eerste seizoen uit.

Den remaster moeten verbeterde graphics, dynamische lichtinval, verbeterde lipsynchronisatie, eentje nieuwe interface plusteken 16:9-beeldverhouding bevatten. Zowel is den audio van eentje remaster voorzien plusteken kunnen controllers gebuikt wordt. Den remaster moeten ruwweg 20 euro gaan kosten plusteken komt zover beroemd louter digitaal uit.


 • Halo Infinite

  Battle Pass van Halo Infinite wordt straks dit week gewijzigd 18 november 2021 10:11


 • Pragmata

  Capcom stelt scienceficiongame Pragmata uit zoals 2023 18 november 2021 10:11


 • Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

  Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise maakt werken plezierig 18 november 2021 10:11


 • Six Days in Fallujah

  Controversiële spel Six Days te Fallujah uitgesteld zoals staart 2022 18 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  PlayStation-baas uit zorgen overheen beschuldigingen Activision-CEO 18 november 2021 09:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader