Riot heeft twee League of Legends-spin-offs uitgebracht


Hextech Mayhem: A League of Legends Story is ene nieuwe ritmische runner vervaardigd om Choice Provisions, den studio achter den Bit.Trip-reeks. Hierin leidinggeven toneelspelers Ziggs terwijl hij allerlei obstakels ontwijkt ter den stad van Piltover. Den spel is nu vacant op pc plus Nintendo Switch voordat 8,99 euro.

Zowel Ruined King: A League of Legends Story is nu verkrijgbaar. Den turn-based rpg van Airship Syndicate (Darksiders Genesis) speelt zichzelf over ter twee regionen van Runeterra – Bilgewater plus Shadow Isles – plus laat kampioenen indien Miss Fortune, Yasuo, Ahri, Illaoi plus Pyke ie met mekaar opvangen tegen ene mysterieuze vijand. Ruined King is voordat 29,99 euro verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Ergens weldra moeten ene kosteloos upgrade voordat PS5 plus Xbox Series uitkomen.

Riot Games heeft daarnaast twee nieuwe spin-offs onthuld diegene ter 2022 uit willen komen. Rime-ontwikkelaar Tequila Works werkt aan Song of Nunu: A League of Legends Story, ene singleplayeradventure waarin Nunu plus Willump ene onvergetelijke trektocht maken wegens Nunu’s verloren moeder te vinden. Den spel komt zoals Xbox- plus PlayStation-consoles, Switch plus pc.

Totdat slot verschijnt op ene nog onbekend ogenblik CONV/RGENCE: A League of Legends Story, ene singleplayer 2D-actieplatformer van Speed Brawl-ontwikkelaar Double Stallion. Diegene spel komt zowel ergens volgend schooljaar uit op Xbox- plus PlayStation-consoles, mee pc.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11



Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader