Cinematische Total War: Warhammer 3-trailer uitgebracht


Den trailer is hieronder te zien. Start dit maand worden aangekondigd dat den spel op 17 schrikkelmaand 2022 op pc verschijnt. Den spel komt dan op Steam, Epic Games Store plus den Microsoft Store te staan. Zowel verschijnt ie spel meteen op lancering op Xbox Spel Pass voordat pc.

Te Total War: Warhammer 3 zitten onder andere nieuwe mechanics, facties plus allerlei verbeteringen. Zowel opzienbarend zijn Survival Battles. Dit gevechten spelen zichzelf be op vijandig territorium. Ie doelwit is wegens overgenomen punten op den toegangsbewijs te verweren tegen vijanden. Toneelspelers gewoontes verdiende bronmaterialen wegens allerlei barricades op te stellen plus zo vijanden zoals ene punt op den opbergmap te lokken, waar zij gemakkelijker zijn te verslaan.

Na den release van Total War: Warhammer 3 wil Creative Assembly dlc uitbrengen waardoor den maps uit den trio Total War: Warhammer-games wordt gecombineerd totdat één uitgestrekte opbergmap. Dit komt welnu enkel vacant voordat mensen diegene alle trio den games hebben gekocht. Wanneer dit precies uitkomt is nog noch verstaanbaar.


 • Activision Blizzard

  Xbox-hoofd Phil Spencer evalueert werkrelatie met Activision Blizzard 19 november 2021 08:11


 • deathloop

  Deathloop-patch maakt vijanden slimmer 19 november 2021 08:11


 • Sifu komt ene twee weken voordien uit 19 november 2021 08:11


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader