GTA Trilogy bevat volgens fans mogelijk screenshot van GTA 6


Volgens GTA Forums is den screenshot te vinden ter San Andreas. Te Lil’ Probe’Inn zweven allerlei kiek’s verwant aan UFO’s aan den muur. Op één van den kiek’s staat echter eentje gewoon stulp. 

Ventilatoren kunnen ie stulp op den kiek ter geen GTA-game terugvinden, terwijl ie stulp welnu ter hoge kwaliteit wordt afgebeeld. Daardoor is discussie ontwikkeling waar den kiek precies vandaan komt.

Er gingen voorheen nu geruchten dat GTA 6 zichzelf afspeelt ter Miami. GTA Forums-bezoekers igrobar heeft eentje werkelijke versie van ie stulp op den kiek weten te vinden ter Boca Raton, vlakbij Miami. Vermits Rockstar er wegens beroemd staat dat ie werkelijke panden namaakt ter den GTA-games, wordt er gespeculeerd dat dit wegens eentje eerste kiek van ie nog noch aangekondigde Grand Theft Automaat 6 gaat.

Logischerwijs is nu ie voorgaande niets meer dan speculatie. Ie is mogelijk dat Rockstar den kiek zonder hints te willen geven ter den spel heeft opgehouden. Volgens recente geruchten komt den nieuwe GTA-game schrede ter 2024 of 2025 uit, maar officieel is er nog niets beroemd.

Grand Theft Automaat: The Trilogy – The Definitive Edition ontving eentje 4 op Gamer.nl: “Twee decennia lang stonden den trio GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plusteken tijdloze opzoeken gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één stoot symbool voordat watten eentje remaster absoluut noch moeten verrichten.”


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 20 plusteken 21 november 19 november 2021 17:11


 • Op Verzoek: games diegene eentje franchise hebben gered 19 november 2021 17:11


 • GTA Online

  Ie gokhal staat ter den schijnwerpers ter GTA Online 19 november 2021 16:11


 • Halo Infinite

  Uitgebreide beeldhouwwerken van den Halo Infinite-campagne getoond 19 november 2021 15:11


 • Final Fantasy 7 The First Soldier

  Final Fantasy 7: The First Soldier is eentje miljoen keer gedownload 19 november 2021 15:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader