Xbox-hoofd Phil Spencer evalueert werkrelatie met Activision Blizzard


Dat blijkt uit eentje inwonende e-mail diegene Spencer zoals werknemers heeft gestuurd plus waargenomen is onderbrak Bloomberg. Spencer reageert ermee op eentje voordien dit week verschenen wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plus giftig werkgedrag op den werkvloer van ie nering. Microsoft heeft aan Bloomberg bevestigd dat den e-mail huwelijksinzegening is.

Spencer liet te den e-mail weten “geschokt plus kolossaal verontrust te zijn wegens den verschrikkelijke gebeurtenissen plus acties” te den uitgeverij van Call of Duty, Tony Hawk-games plus Diablo. “Dit soort rijrichting hoort noch te onze industrie thuis.” Indien gevolg daarvan “ontwikkelen wij alle aspecten van onze relatie met Activision Blizzard plus stellen wij onzerzijds proactief op wegens dit aan te voetstappen.” Ie is noch vertrouwd watten den prestaties precies zullen zijn.

Voorheen dit week lekte er zowel eentje inwonende e-mail van PlayStation-baas Jim Ryan zoals diens werknemers uit. Erin meldt hij dat hij plus ie leiderschap te Sony “ontmoedigd plus verbouwereerd” zijn overheen den potentie dat Activision “noch voldoende heeft gedaan wegens den diepgewortelde cultuur van discriminatie plus vreesaanjaging aan te pakken”.

Na ie uitkomen van ie wetsartikel van Wall Street Journal heeft ie raad van bestuur van Activision Blizzard eentje statement zoals zonder gebracht waarin men hun toeverlaat uitspreekt wending Koticks leiderschap. honderdvijftig werknemers van ie nering begonnen kort daarna met eentje werkstaking. Tijdelijk hebben meer dan 1300 werknemers van Activision Blizzard eentje verzoekschrift ondertekend waarin zij vorderen dat Kotick aftreedt. 


 • Op Verzoek: games diegene eentje franchise hebben gered 19 november 2021 17:11


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 20 plus 21 november 19 november 2021 17:11


 • GTA Online

  Ie gokhal staat te den schijnwerpers te GTA Online 19 november 2021 16:11


 • Halo Infinite

  Uitgebreide plaatjes van den Halo Infinite-campagne getoond 19 november 2021 15:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  GTA Trilogy inhouden volgens ventilatoren mogelijk screenshot van GTA 6 19 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader