Deathloop-patch maakt vijanden slimmer


Vijanden horen ie nu wanneer kogels ter kip vliegen plusteken wanneer ene medevijand vlakbij kip wordt vermoord. Zowel horen zij voetstappen van den speler duidelijker.

Ene andere wijziging is dat wanneer Colt uit ene spel met Julianna vertrekt, den toneelspelers diegene Julianna speelt heeft gewonnen. Wanneer Colt-spelers te den tunnels wachten totdat Julianna vertrekt, gaan den deuren moeiteloos open. Den volledige patch notes zijn hier te oplezen.

Deathloop is nu verkrijgbaar voordat PlayStation 5 plusteken pc. Den spel ontving ene 8,5 op Gamer.nl: “Deathloop is ene bizarre koortsdroom diegene werkelijk te wieg is wegens uit te ontwaken. Ene lachwekkend, retrofuturistisch moordmysterie waarin jou den vermoorden noch oplost, maar kloppend moeten plegen. Jouw kunt ie aan Arkane Studios overlaten wegens zo’n gestoorde wereld nog geloofwaardig neer te zetwerk zowel.”


 • Sifu komt ene twee weken voordien uit 19 november 2021 08:11


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11


 • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  Tencent koopt minderheidsbelang te Yooka Laylee-ontwikkelaar 18 november 2021 16:11


 • Battlefield 2042

  Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht 18 november 2021 16:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader