Hoogtepunten: Microsoft voegt meer dan 70 games toe aan backward compatibility-lijst


Halo Infinite’s singleplayer spreekt meteen totdat den verbeelding

343 Industries maakte geen grap waarna ie zei dat Halo Infinite ene spirituele reboot moest wordt. Indien den eerste viertal uren van Halo Infinite’s singleplayer zowel maar ene béétje representatief zijn voordat den gehele spel, dan hebben wij te maken met den uiterst Halo-achtige spel sinds Combat Evolved.

Terwijl Microsoft indien verrassing schielijk den multiplayer van Halo Infinite uitbracht, konden wij nu aan den slag met den singleplayer van ie spel. Met den eerste viertal missies welteverstaan, watten toevalligerwijs zowel ruwweg viertal uur duurde. Spoilers zul jou te dit preview noch vinden. Welnu wordt haarfijn uitgelegd waarom Infinite zó vertrouwd aanvoelt, plusteken hoe den open wereld precies te jawel steekt.

Lees voorts

Fallout

GTA: The Trilogy heeft gebruikersscore van 0.5 op Metacritic

Den score is gebaseerd op meer dan tweeduizend recensies van gas. Den PlayStation 5-versie staat trouwens op ene score van 0.9. Gebruikers uiten hun onvrede overheen den kwaliteit van ie product. Diverse gamers vermelden den heruitgave “onacceptabel” plusteken “zielig”.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition, met erin opgepoetste versies van Grand Theft Wagen 3, Vice City plusteken San Andreas, verscheen staart vorige week. Den pc-versie worden kort na release offline gehaald, overmits Rockstar “files diegene onbedoeld te den spel zaten” eruit moest halen.

Lees voorts

Xbox Spel Pass moest voorafgaand ene verhuurservice wordt

Dat laat Sarah Unie, stamhoofd van Microsofts game-ecosystemen, weten te ene vraaggesprek met GQ. Spel Pass droeg inwendig te eerste instantie den codenaam ‘Arches’ plusteken wasgoed bedoeld indien ene service waarmee mensen games konden huren.

Microsoft koos er uiteindelijk weliswaar voordat wegens ene Netflix-achtig monster te gewoontes voordat Spel Pass, waarbij men met ene seizoenkaart onbeperkt toegang heeft totdat diverse games – zolang zij op den service staan. Den voorliefde is daarop gevallen omdat games tegenwoordig ene veel langere levenscyclus hebben. “Vroeger worden 75 procent van alle omzet van ene spel te den eerste twee maanden na release verdiend. Tegenwoordig is dat verstrooid overheen twee klas.”

Lees voorts

Xbox Cloud Gaming

Xbox Cloud Gaming nu zowel toegankelijk via Xbox-consoles 

Voordien wasgoed ie nu mogelijk wegens via ene Android-app, via ie internet op iOS plusteken via den Xbox-app op pc toegang te krijgen totdat Xbox Cloud Gaming, maar nu is ie dus zowel mogelijk via Microsofts consoles zelf, zo laat ie handel weten. Den voorkomendheid wasgoed voordat sommige toneelspelers nu te bètavorm vacant.

Via den voorkomendheid kunnen games via den cloud wordt gespeeld – spellen paardenhoeven dus noch lijfelijk te den console te zitten of gedownload plusteken geïnstalleerd te wordt. Spellen kantelen te 1080p plusteken zestig frames vanaf tel.

Lees voorts

Xbox

Microsoft voegt meer dan 70 games toe aan backward compatibility-lijst

Er zijn meer dan zeventig Xbox- plusteken Xbox 360-games backwards compatible geproduceerd voordat moderne Xbox-systemen.

Ie gaat onder andere wegens games uit den F.E.A.R.- plusteken Max Payne-franchise, Strak Wars: Jedi Knight 2, Skate 2 plusteken den Timesplitters-games. Mensen kunnen den games indien zij diegene op disk of digitaal hebben spelen op hun moderne Xbox-console, plusteken ie overgrote portie schenkkan zowel digitaal gekocht wordt. Alle games diegene wordt toegevoegd hebben zowel auto-hdr plusteken verbeterde resoluties.

Lees voorts

The Game Awards

Nominaties voordat The Spel Awards beroemd

Deathloop maakt waarschijnlijkheid op negen verschillende awards plusteken Ratchet & Clank: Rift Chic is genomineerd te zes categorieën. Zowel It Takes Two plusteken Pscyhonauts 2 zijn populair met beiden vijf nominaties.

Den nominaties zijn gekozen om den wereldwijde gamepers. Zowel den redacties van Gamer.nl plusteken zustersite PU.nl hebben gestemd. Den uiteindelijke winnaars wordt gekozen voordat ene vakjury plusteken ventilatoren. Vorig klas won The Last of Us: Part 2 zeven awards.

Lees voorts

PlayStation 5

PlayStation 5: ene klas na release

Den PlayStation 5 is tussentijds pakweg ene klas ‘verkrijgbaar’. Ene klas waarin den console voornamelijk volgeboekt wasgoed, maar waarin zowel ene behoorlijk veel goede games verscheen voordat degenen diegene ie toestel wél op den kop wisten te tikken. Sony heeft welnu nog werkgelegenheid aan den winkelzaak wil ie evenveel gebruiksvriendelijke opties plusteken netwerk zo duidelijke communicatie indien mededinger Microsoft overhandigen. Dit is ene ontleding van ie eerste klas van den PS5.

Den PlayStation 5 lanceerde op den meeste plekken ter wereld op 19 november, nu kwam hij ene week voorheen nu te specifieke regio’s indien Noord-Amerika uit. Den console is qua verkoper verhelderend ene succesverhaal: te den eerste twee weken werden er nu meer exemplaren van verkocht dan van den vorige recordhouder te dezelfde tijdsperiode, den PlayStation 4. Tussentijds zijn er (totdat 30 september) 13,4 miljoen exemplaren van ie toestel verkocht.

Lees voorts

Halo Infinite

Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen

Hier ene zin waarvan jou ene twee klas geleden nooit had verwachten dat jou ‘m zullen oplezen: ie eerste free-to-play-seizoen van den Halo Infinite-multiplayer is te bètafase getogen. Plusteken hier nog ene: Halo is weer juist. Ie zijn zonderling tijden.

Maar ie zijn tijden waar wij allen aan zullen willen wennen. Te zekere zin is den free-to-play-uitgave van ene Halo-game ene iconisch uur. Noch omdat den spel ‘terug is van weggeweest’, maar hoe. Te den game-industrie is iedereen op zoek zoals dé spel, diegene ene waardigheidstitel diegene doorgaat indien podium. Diegene waardigheidstitel waar jou misschien te den toekomst welnu ene vast bedrag vanaf maand voordat gaat voldoen.

Lees voorts

Battlefield 2042

Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht

Den shooter komt ochtend officieel uit, maar is nu ene tijdje speelbaar voordat mensen diegene ene speciale editie van den spel hebben gekocht. Zowel konden EA Play Professional-leden ie spel nu spelen, plusteken hadden EA Play- plusteken Xbox Spel Pass-leden toegang totdat ene tien uur durende trial.

Den update moeten enkele bugs plusteken problemen oplossen diegene ontwikkelaar Dice nog voordat den spel live ging had gevonden, waaronder ene probleem met ‘rubber banding’, waarbij items of toneelspelers zichzelf plots van ene ene plek zoals ene andere verrijden om lagen. Den complete tabel met verbeteringen is hier te zien.

Lees voorts

Activision Blizzard

Xbox-hoofd Phil Spencer evalueert werkrelatie met Activision Blizzard

Dat blijkt uit ene inwonende e-mail diegene Spencer zoals werknemers heeft gestuurd plusteken waargenomen is om Bloomberg. Spencer reageert ermee op ene voorheen dit week verschenen wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plusteken giftig werkgedrag op den werkvloer van ie handel. Microsoft heeft aan Bloomberg bevestigd dat den e-mail eigenlijk is.

Spencer liet te den e-mail weten “geschokt plusteken ontiegelijk verontrust te zijn wegens den verschrikkelijke gebeurtenissen plusteken acties” ter den verspiller van Call of Duty, Tony Hawk-games plusteken Diablo. “Dit soort rijrichting hoort noch te onze industrie thuis.” Indien gevolg daarvan “ontwikkelen wij alle aspecten van onze relatie met Activision Blizzard plusteken stellen wij onzerzijds proactief op wegens dit aan te voetstappen.” Ie is noch beroemd watten den resultaten precies zullen zijn.

Lees voorts


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling ter Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader