Maker Scalebound doet boekje open over annulering


Scalebound, waarin toneelspelers eentje man plusteken eentje draak zullen leidinggeven, wasgoed te ontwikkeling indien exclusieve Xbox-game tijdens den studio achter Bayonetta plusteken Nier: Automata. Ie spel worden vorig tienjaarsperiode echter geannuleerd.

Te eentje nieuwe video van Cutscenes legt Hideki Kamiya uit watten er onjuist ging. “Microsoft verwachtte veel van onzerzijds plusteken wij moesten daaraan zien te volstaan. Den spel moest uitkomen op den nieuwste Xbox-console (den Xbox One). Ik wilde graag eentje technisch vooruitstrevende spel maken, iets fotorealistisch.” Kamiya legt uit dat hij den graphics van den spel zo parmantig mogelijk wilde maken, plusteken dat hij dat combineerde met eentje fantasievol thema, onder andere met eentje draak.

“Wij werkten te eentje omstreken diegene wij noch gewoon waren: wij ontwikkelde te den Unreal Engine plusteken ie ontbrak onzerzijds aan den noodzakelijke kennis wegens eentje spel met online features te maken. Wij moesten veel omvangrijke hindernissen overvallen. Wij waren noch geoefend toereikend plusteken konden diegene noch overvallen, met (den nietigverklaring) indien resultaat.”

Kamiya verontschuldigt zichzelf voordat den nietigverklaring van den spel. “Ie spijt mij, toneelspelers diegene er zoals uitkijken, plusteken Microsoft diegene onzerzijds indien zakenpartner vertrouwde. Ik wil mij zowel indien maker plusteken indien onderdeel van PlatinumGames verontschuldigen.”


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plusteken RX 6400 van AMD hebben 4 GB herinneringsvermogen’ 20 november 2021 14:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Eerste patch voordat Grand Theft Automaat: The Trilogy uitgebracht 20 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Den multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu kosteloos speelbaar 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plusteken pc 20 november 2021 11:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader