Planning van aankomende content voor Age of Empires 4 onthuld


Afgelopen maandag verscheen nu eentje patch waarmee den spel onder andere huis ging kolken. Ter den winter moeten eentje grotere patch uitkomen met erin honderden aanpassingen ter den balans, bugfixes plus toevoegingen.

Hoewel meer details weldra bekendgemaakt willen wordt, verstrekken ie wetsartikel op den Xbox-site onderwijl watten voorbeelden van verbeteringen. Zo kunnen toneelspelers er zelf voordat uitzoeken wegens den spelersscore aan plus uit te zetwerk, vermag den speelmap na eentje wedstrijdje bekeken wordt plus komt den user interface minder irritant ter beeld.

Ter den lentetijd van 2022 komt er content vervaardigd om andere toneelspelers zoals den spel. Ie gaat onder andere wegens unieke maps, modi plus meer. Ter den lentetijd van volgend klas opstarten zowel den Ranked Seasons. Dit seizoenen duren twaalf weken plus laat toneelspelers ie tegen anderen tapen wegens opwaarts te stijging ter eentje ranking.

Age of Empires 4 ontving eentje 8,5 op Gamer.nl: “Na eentje drietal remasters is ie tenslotte tijdstip voordat ie échte voortzetting: Age of Empires 4 is eentje stevige hoofdmaaltijd voordat ieder diegene verlangde zoals eentje lekkere real time strategygame. Ie spel heeft eentje zeer uitgebreide plus gevarieerde strijd met eentje tal toffe verhaallijnen. Den historische documentaires plus achtergrondinformatie zijn smaakvol vervaardigd plus geven voldoende reserve kennis zonder dat jou ie sentiment hebt op schoolgebouw te zitten. Grafisch is ie noch den allermooiste spel van 2021 plus den kunstmatige pienterheid van den eenheden zullen zonet welnu terug zoals den schoolbanken mogen.”

Age of Empires 4 is exclusief op pc verkrijgbaar. Welnu gaf Relic vroeger aan dat ie eentje Xbox-versie overweegt.


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Rockstar verontschuldigt zichzelf voordat staat van Grand Theft Automaat-trilogie 20 november 2021 11:11


 • Xbox

  Hoogtepunten: Microsoft voegt meer dan 70 games toe aan backward compatibility-lijst 20 november 2021 09:11


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te brouwen op ie samenwonend 20 november 2021 08:11


 • Op Verzoek: games diegene eentje franchise hebben gered 19 november 2021 17:11


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 20 plus 21 november 19 november 2021 17:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader