De Jbl Quantum 350 weet niet te overtuigen


Jbl Quantum 350

Verbinding:

Compatibiliteit:

RGB features:


Batterijduur:

€99,99

2,4Ghz Wireless met dongle

Volledig verenigbaar met Windows pc’s, beperkt verenigbaar met Mac, PlayStation plusteken Xbox.

Ja

22 uur

Ie is even geleden dat wij ene headset van den Jbl Quantum-lijn aan den tand hebben gevoeld. Wij hebben destijds met den Jbl Quantum One, den Quantum 200 plusteken den 600 ene gemiddelde handel uit ie volwassene assortiment gameheadsets genomen. Ter den praktijk bleek noch ge den prijs van den onderlinge headsets behoorlijk te verschillen, er wasgoed zowel ene stoer kwaliteitsverschil tussen den modellen. Den Jbl Quantum 350 is den nieuwste toevoeging aan den Quantum-lijn plusteken valt, met zijn 100 euro, zo’n ietsje middenin ie prijsspectrum.

Bouwkwaliteit

Hoewel ie den nieuwste toevoeging is aan den Quantum-lijn, is den 350 bepaald geen verfrissend ontwerp. Ben jouw vertrouwd met den Quantum-serie, dan is jouw mogelijk opgevallen dat dit ie eerste proefje betreft dat genummerd is met ene honderdtal dat eindigt op ’50’. Ie ontwerp van dit headset is dan zowel onmiddellijk verwant aan den Quantum 300. Verfrissend aan ie 350-model is den volledig draadloze 2,4Ghz Wireless-verbinding.

Den uitstraling van den 350 is schier idem indien diegene van den 300: den volledige headset is geproduceerd van hard plastic. Den oorschelpen zijn aan den buitenzijde gedeeltelijk gestoffeerd met zwart, glimmend plastic plusteken voorzien van ene rgb-oplichtend Jbl-logo. Den hoofdband is zowel volledig van plastic geproduceerd plusteken wekt ene ietwat gammele indruk. Ie zoenen met plastic-achtige stoffeerderij dat jouw middenin den hoofdband vindt, is behoorlijk dun plusteken dient feitelijk ge wegens er voordat te zorgen dat jouw noch onmiddellijk den hoofdband doodmoe jouw stamhoofd voelt.

Zowel ie verstelmechaniek dat den hoogte van den oorschelpen regelt plusteken vrijwel alle scharnierpunten toeschijnen vrijwel volledig uit plastic te is. Wij hebben nu veel headset voorbij zien komen diegene volledig van plastic zijn plusteken vaak doet dat aan ie sentiment van hechtheid weinig ge. Onder den Quantum 350 is dat helaas noch ie geval: den headset voelt behoorlijk gammel aan. Dat komt zowel omdat hij, ondanks ie waarheid dat er ene batterij aan halskraag is, behoorlijk licht is.

Welnu zit den headset, ondanks zijn gammelheid plusteken den ietwat goedkoop ogende stoffeerderij, zeer comfortabel. 

Den oorkussens zijn welnu hevig zacht, maar ene verliespunt van dit ontwerp is den stoffeerderij. Ie synthetische leer is te tegenstelling totdat andere Quantum headsets namelijk noch strakgespannen overheen ie zoenen opgejaagd, maar zo soepel ge. Ermee doet ie watten denken aan ene iets te lang ingezeten, goedkope leren bankgebouw. Welnu zit den headset, ondanks zijn gammelheid plusteken den ietwat goedkoop ogende stoffeerderij, zeer comfortabel. Jou kunt hem gemakkelijk ene veel uur achter jawel dragen.

Qua schakelaars op den oorschelpen valt ie behoorlijk mee: jouw hebt ene aan- plusteken uitknop, volumewiel, microfoon-muteknop plusteken twee ingangen: ene usb-c ingang wegens op te laden plusteken ene microjackingang voordat den loskoppelbare microfoon. Den microfoon van den Quantum 350 klinkt prima, maar verwachten geen wonderen. Dankzij den meegeleverde, schuimrubberen kap gaat hij redelijk inderdaad wegens met medeklinkers, maar daarginds staat tegenover dat hij redelijk snel overstuurt indien jouw hem te sluit via jouw mond plaatst.

Ter den praktijk

Er zijn ene veel zaken indien ie aankomt op ie dagelijks gewoonte van den 350 diegene benoemd willen wordt. Positief is dat den draadloze verbinding uitstekend is. Verbindingen komen snel totdat stand, reiken redelijk veraf plusteken er is geen onmiddellijk waarneembare vertraging. Ermee komen wij onmiddellijk via ene minder punt van den 350: ene latency-vrije verbinding is ene urgentie, want den headset is op geen enkele andere methode te usances dan te combinatie met den 2.4Ghz usb-a dongle. Eentje kanttekening diegene wij welnu willen plekken via ie latency-verhaal is dat den verbinding na ene korte, ongebruikte tijdsperiode lijkt te gaan ‘slapen’. Dat zorgt ervoor dat somwijlen via ie stichten van ene (YouTube-)video ie beeld nu loopt, maar dat ie sound nog even op zichzelf laat wachten.

Dit alles betekent dat den inzetbaarheid van den Quantum 350 ietwat beperkt is. Wij hadden ie nu even overheen den rgb-verlichting verstopt te den oorschelpen; diegene is ge te usances indien jouw Quantum Engine installeert. Dat vermag ge op Windows pc’s. Dat betekent dat jouw den Quantum 350 ge optimaal kunt usances met Windows pc’s plusteken dat draadloos (of bedraad) gewoonte met bijvoorbeeld ene telefoontoestel of Nintendo Switch diegene noch te den dock staat, geen optie is. Den draadloze verbinding werkt welnu met Mac’s plusteken diverse consoles, maar dan verlies jouw den reserve’s diegene jouw te den Quantum Engine-software vindt.

Software plusteken den klank

Den ervaring met dit software is behoorlijk positief. Den software is overzichtelijk, toont geen onnodige pop-ups plusteken vereist geen login. Jou vindt te Quantum Engine noch ge instellingen voordat ie bijstellen van den frequentierespons plusteken den eerdergenoemde rgb-verlichting, maar krijgt zowel toegang totdat twee verschillende surround sound codecs: Jbl Quantum Surround plusteken Dts Headphone:x 2.0. Voordat den equalizer zijn daarnaast verschillende presets vacant. Jou kunt zowel jouw inherent, gepersonaliseerde equalizercurves opslaan te ene gebruikersprofiel.

Voordat wij gaan luisteren zoals den surround sound, zetwerk wij voorafgaand – te neutrale stand – ene behoorlijke hoeveelheid verschillende rietje op. Daarbij is onmiddellijk te horen dat ie kenmerkende Jbl-laag weer van den partij is. Dat wil zeggen: behoorlijk overdreven plusteken weinig gedefinieerd verachtelijk. Dat zorgt er via ie luisteren van elektronische rietje vaak voordat dat ene vitaal eindje van ie nummer wordt bedolven onder sublaag. Dat heeft uiteraard ene ietwat ontkennend effect op den definitie, maar ie zorgt er zowel voordat dat jouw snel vermoeid raakt indien jouw rietje luistert op den Quantum 350.

Ie hooggelegen is daarentegen welnu behoorlijk precies, maar vermag noch eeuwig inderdaad opboksen tegen den overdaad aan verachtelijk. Den luisterervaring is daarnaast redelijk druk. Ie voelt vaak nep ieder factor uit ene nummer, of ie nou hard of zacht staat, tegelijk wegens evenveel voetlicht vraagt. Onder rietje met ene akoestische onderstel is den Quantum 350 welnu iets vergeeflijker, maar dankzij dit hoedanigheid voelt ie vaak nep jouw nooit helemaal totdat den kern van den rietje om kunt duwen. Jou hoort alles, maar er lijkt ene afstand te blijven zitten tussen ie muzikale vertelsel plusteken jouw waarneming.

Den Jbl Quantum 350 is comfortabel, heeft redelijk veel opties plusteken is noch te loop. Weliswaar vermag den headset noch feitelijk overtuigen.

Tijdens ie gamen pakt den klankbalans huis uit. Ie verachtelijk schenken hier ene aangename focus op grootsheid plusteken immersie. Dat zorgt bijvoorbeeld voordat ene overtuigende vertaling van tussenfilmpjes plusteken in-game explosies. Den drukke luisterervaring diegene ervoor zorgt dat rietje luisteren met den Quantum 350 geen welslagen is, zorgt er tijdens ie gamen voordat dat jouw ie sentiment hebt dat jouw middenin den daad zit. Den lokalisatie is daarnaast redelijk. Ie is – zeker via snellere shooters – welnu spijtig dat ie verachtelijk ge plusteken toe iets van den tempo uit den gameplay lijkt te voorttrekken.

Den Quantum Surround Sound valt te combinatie met den 350 ene ietsje tegen. Den volumebalans van in-game sound verandert zodra dit surround sound wordt ingeschakeld. Dit resulteert somwijlen te ongewenste resultaten, zoals ie wegvallen van den klanken van ie herladen van ene wapen. Zowel versterkt ie ingeschakelde surround sound den laagfrequente inlichting nog voorts plusteken dat is feitelijk nergens voordat nodig. Dts Headphone:x 2.0 – den andere surround sound codec – presteert op den Quantum 350 iets overtuigender. Den nadruk van dit surround sound lijkt te ligt op ie toevoegen van reserve diepte plusteken ruimtelijke beleving. Eentje vitaal gemis is welnu ene schakelaar op den headset zelf diegene ie mogelijk maakt den surround sound aan plusteken uit te zetwerk.

Gevolgtrekking

Den Jbl Quantum 350 is comfortabel, heeft redelijk veel opties plusteken is noch te loop. Weliswaar vermag den headset noch feitelijk overtuigen. Ie ontbreekt volledig aan flexibele verbindingsmogelijkheden, multi-inzetbaarheid plusteken zowel op bouwkwaliteit schiet hij iets tekort. Indien jouw fan bent van den typische, met laagfrequente inlichting doorspekte Jbl-klank plusteken jouw wilt nu ene hele tijdstip graag ene draadloze Quantum diegene noch te loop is, vermag den 350 jouw misschien bekoren. Alle andere gebruikers kunnen huis even doorzoeken.


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jouw voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11


 • Unpacking

  Unpacking pakt uitstekend uit 12 november 2021 12:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service 11 november 2021 12:11


 • Sable

  Sable is ene rammelend meesterwerkje 08 november 2021 11:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader