A New World is verre van nieuw


Er wasgoed ene tijdstip, noch zo intact lang geleden, dat den mmorpg (massively multiplayer online rpg) ene ontiegelijk vooraanstaand genre wasgoed. Den monarch van ie genre wasgoed te eerste instantie Everquest, waarna Blizzards World of Warcraft den troon overnam plus noch meer afstond. Ter diegene dagen probeerden intact veel studio’s ie welslagen van World of Warcraft te oefenen. Noch wegens zelf ene nieuwe invulling te geven aan ie idee van met intact veel mensen tegelijk te ene spelwereld op avontuur gaan, maar wegens te trachten ‘iets mits WoW’ te maken te den opeenstapeling dat mensen daarginds zowel 15 euro vanaf maand voordat wilden voldoen. 

A New World

Noch fris

Mits A New World te diegene tijdstip wasgoed uitgekomen, had ie zichzelf noch of nauwelijks kunnen onderscheiden van nu diegene andere kopieën van World of Warcraft. Plusteken nu, zeker tien klas na ie record van ie welslagen van ie genre, is ie nep den ontwikkelaars nog steeds trachten wegens ene spel te maken ‘mits World of Warcraft, maar verschillend’, zonder na te denken overheen hoe ene frisse, moderne kijk op ene massaal gedeelde wereld zullen kunnen werken. Dit is nogal ene tirade wegens mee te opstarten, plus dat vraagt watten uitleg.

A New World speelt zichzelf overheen op ene magisch schiereiland waar overlevenden van scheepsrampen ontdekken dat zij onsterfelijk zijn. Zij kunnen welnu dood, maar komen dan weer totdat leven. Ie schiereiland zit vol mysteries plus vijanden. Den overlevenden trachten zichzelf staande te liefhebben wegens nederzettingen te opbouw nep zij ene nieuwe wereld settelen. Zie daarginds den oorsprong van den waardigheidstitel. 

A New World
A New World
A New World

Jij begint mits overlevende van ene scheepsramp (met magische oorzaak) plus eenmalig aangespoeld bereik jij den eerste andere overlevenden. Diegene hebben allerlei klusjes voordat jij te verrichten, diegene jij te eerste instantie den basisprincipes van ie spel doceren. Dit resulteert nu snel te ene intu van déjà-vu dat jij den surplus van jij speeltijd noch meer loslaat. Dood x veel van diegene, ga zoals plek y, verzamel z. Jij leert ie craftingsysteem weten plus leert dat vechten via daad verloopt. Handeling mits te: jij zwaait met jij zwaard, raak jij den tegenstander plus dan heeft diegene schade. Ontwijk of blokkeer den uitval van den tegenstander wegens schade te voorkomen. Ie werkt, maar voelt watten stijfjes. Ie is intact makkelijk wegens te ene gedachteloos tempo te komen van slaan, ontwijken plus stremmen wegens zo den talloze zombiepiraten te verslaan.

Ie verkennen van den wereld levert jij verder zowel ervaringspunten op plus jij komt zo meer computerpersonages tegen met andere klusjes. Klusjes diegene uiteindelijk resulteren te grotere klussen te den kerkers doorlopen, diegene jij enkel met ene veel anderen samen kunt voltooien.

A New World

Klassenloze vennootschap

Jij kiest geen ‘class’ of ‘wedren’ te dit spel; jij ontwikkelt jij personage wegens vaardigheden op te opbouw plus wapens te leren usances. Ie is op zichzelf prettig dat jij jij te ie start noch hoeft vast te leggen op ene verkiezing waar jij den resultaten noch van weten, maar ie haalt zowel duidelijkheid weg te den kerkers, waar ie vinden van ene goede complementaire menigte toneelspelers plus vervolgens ie met jawel samenwerken ene stuk lastiger is. Ie resultaat is veel puinhoop te den kerkers. Of dat nou ene vooruitgang is tegenover den klassieke ‘waterreservoir healer dps’-tactiek van voorheen, is maar den vraag.

Er zijn zowel geen ‘rassen’ te ie spel. Jij bent ene zijn. Jij kunt jij personage stoer zoals inherent smaakwaarneming afstemmen met ene uitgebreide editor, maar uiteindelijk ben jij gewoon homo sapiens op ene schiereiland met veel wouden.

Waarom?

Watten A New World zo frustrerend maakt, is dat mits jij ervaring hebt met mmorpg’s, jij waarschijnlijk dolgraag wíl liefhebben van dit spel. Ie idee van ene nieuwe, moderne mmo met moderne graphics plus actievolle gevechten, is intact verleidelijk. Jij wil zowel zien dat ie spel zichzelf ontwikkelt. Maar mits jij tien uur na ie start nog steeds dezelfde spullen doet mits te ie start, dan vraag jij jij overheen waarom jij dit allen weer zullen willen verrichten. Voordat den ‘end spel’? Waren wij hier noch klaar mee, dat jij voorafgaand vijftig uur moeten grinden voordat ie zogenaamde ‘werkelijke spel’ begint? Ie wasgoed tien klas geleden nu bezigheidstherapie plus dat is ie nu nog steeds. Mits jij mensen uitnodigt wegens honderden uren te jij spel wegens te brengen, moeten jij meer bieden dan vijftig uur telkens ‘tien ratten vermoorden’.

A New World
A New World
A New World

Daarheen zullen ie factiesysteem uitkomst willen bieden, plus dit is zowaar ene leuke vorm van player versus player waarbij jij lul wordt van één van trio groeperingen diegene vechten wegens elftal te veroveren gebieden. Ie probleem is dat mits één factie hevig sterk is dankzij veel leden, ie voordat den andere twee moeilijk is wegens voetbeen aan den vloer te krijgen. Ie is ene soort loterij, waarbij den grootste gildes (companies te dit spel) den meeste mogelijkheid hebben, watten vervolgens bepaalt wie er te defini veldslagen mee toestemmen verrichten. Dat betekent dat den grotere groepen meer te verrichten hebben, watten ie voordat den kleinere gildes minder wieg maakt. Ie is vooral noch voldoende motivatie wegens ie ‘pve’-gedeelte, ie verrichten van queestes, te doorlopen wegens jij personage te uitbouwen plus den wereld te leren weten.

Sneu

Ie is intact moeilijk wegens hier noch reductionistisch overheen te schrijven, maar A New World streept schier alle hokjes van ene standaard mmorpg overheen. Mmo-liefhebbers hebben dit spel te zekere zin nu duizenden uren gespeeld. Ie is daardoor zowel ene gemiste mogelijkheid. Ene werkelijke dynamische nieuwe mmo met frisse, originele ideeën plus ene werkelijke evolutie van oude systemen zullen meer dan welkom zijn. Ie is schel tijdstip dat er weer ene omvangrijke gedeelde zinsbegoocheling wordt ontwikkeld waar duizenden toneelspelers op avontuur kunnen gaan plus ene virtueel tweede leven kunnen opstarten. A New World is dat te ieder geval noch.

A New World is nu verkrijgbaar voordat pc.


 • Den Jbl Quantum 350 weet noch te overtuigen 21 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Wagen: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jij voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11


 • Unpacking

  Unpacking pakt uitstekend uit 12 november 2021 12:11


 • Sable

  Sable is ene rammelend meesterwerkje 08 november 2021 11:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader