'Film rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen'


Dat claimt Michael Mando, den uitvoerder diegene silhouet schenken aan Vaas, ter eentje gesprek met Gaming Bible. “Ik denken er reeds eentje tijdje overheen na. Ik heb er eentje twee klas geleden reeds met Ubisoft overheen gepraat. Ik heb zij tijdens eentje koffie watten ideeën voordat eentje speelfilm gegeven.”

Mando meldt dat diverse producenten interesse hebben, tevens schrijvers van Breaking Bad plus Better Call Saul, series waarin Mando wentelen vertolkt. Zowel zullen regisseur Greg Russo – verantwoordelijk voordat den recentelijk verschenen Mortal Kombat-film – interesse hebben getoond. “Ik denken dat wij er sluit honingbij zijn, wij gaan ie zien.”

Ondanks dat Far Cry 3 reeds jaren uit is, staat den schurk uit den spel weer ter den zoeklicht omdat vorige week betaalde dlc uit is gekomen voordat Far Cry 6 waarin toneelspelers Vaas leidinggeven. Ter januari plus maart 2022 willen respectievelijke Pagan: Control plus Joseph: Collapse uitkomen, waarin met den slechteriken uit Far Cry 4 plus Far Cry 5 gespeeld vermag wordt.


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op speelfilm plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek honingbij noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11


 • PlayStation 5

  Patent wijst op mogelijke overkomst van PS5-faceplates van Sony 22 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader