Hollow Knight-aanval nu beschikbaar in Dead Cells


Ontwikkelaar Motion Twin legt uit dat den Knight zelf “te verlegen is wegens zijn gezicht te voorvallen”, maar dat zijn uitval, waarmee toneelspelers kunnen ‘pogoën op vijanden met ie zwaard’, nu ter den spel vacant is. Ter den tweet hieronder is den move te zien.

Den roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells worden juist ontvangen wegens zowel den pers indien gamers. Ie spel is tijdelijk verkrijgbaar pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS plus Android.

Gamer.nl gaf eentje 8,5 aan Dead Cells: “Roguelike Dead Cells is meedogenloos, rijkelijk, gevarieerd plus diepgaand. Indien eentje goede pa helpt ie spel jij staand wanneer jij valt, legt uit watten er misstap ging plus geven jij eentje verse snijwond mee wegens tijdens jij volgende poging op te kauwen.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Speelfilm rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek gedurende noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader