Mass Effect Legendary Edition komt mogelijk naar Game Pass


Te den collectie stond te den Poolse Microsoft Store eentje twee dagen geleden namelijk kortstondig ie Spel Pass-logo afgebeeld. Tijdelijk is ie logo weer weggehaald. Microsoft plusteken EA hebben zichzelf noch uitgelaten overheen den vergissing, maar ventilatoren speculeren dat dit welnu ooit eentje voorloper zullen kunnen zijn.

Legendary Edition inhouden remasters van den eerste drietal Mass Effect-games, met alle dlc. Gamer.nl gaf eentje 8 aan den collectie: “Den Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde drietal van den lieve games uiteindelijk weer volop te den schijnwerpers. Dat is werkelijk hoewel voldoende reden wegens dit postpakket aan te raden, maar weliswaar voelt ie nep Bioware kansen laat ligt wegens huwelijksinzegening weids uit te pakken.”


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken inlichting op eentje rij 22 november 2021 08:11


 • Sega

  Samenwerkingsverband Sega plusteken Microsoft mondt noch uit te exclusieve games 22 november 2021 08:11


 • Project L

  Beeldhouwwerken van League of Legends-fighter Project L getoond 22 november 2021 08:11


 • Star Citizen

  Strak Citizen haalt meer dan 400 miljoen dollar in via crowdfunding 22 november 2021 08:11


 • Dead Cells

  Hollow Knight-aanval nu vacant te Dead Cells 22 november 2021 08:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader