Nieuwe Kojima Productions-studio richt zich op film en tv


Den divisie wordt geleid wegens Riley Russel, diegene zowat 28 schooljaar ter voorkomendheid wasgoed van Sony Interactive Entertainment ter diverse leidinggevende wentelen. Den studio richt zichzelf op entertainment buitenshuis games, waaronder speelfilm plus tv.

Ermee willen den IP van Kojima Productions zowel buitenshuis games aan toegeving zegevieren plus zo onderdeel wordt van popcultuur. Eronder vallen zowel franchises diegene “nu ter ontwikkeling zijn ter Kojima Productions”.

Kojima Productions worden staart 2015 opgericht nadat Hideo Kojima vertrok ter Konami. Den maker van den Metal Gear-reeks maakte met zijn nieuwe studio Death Stranding, waar vroeger dit schooljaar ene Director’s Cut van is verschenen. Er gaan reeds geruime tijdstip geruchten overheen ie volgende project van den studio, maar er is nog niets officieel aangekondigd.


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek ter noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11


 • PlayStation 5

  Patent wijst op mogelijke overkomst van PS5-faceplates van Sony 22 november 2021 14:11


 • Bohemia Interactive Simulations

  Defensiebedrijf koopt simulatiestudio Arma-ontwikkelaar op 22 november 2021 11:11


 • A New World

  New World is verre van verfrissend 22 november 2021 10:11


 • Gotham Knights

  Gotham Knights-makers werken aan ene onaangekondigd spel 22 november 2021 10:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader