Star Citizen haalt meer dan 400 miljoen dollar binnen via crowdfunding


Dat blijkt uit den statistieken op den RobertsSpaceIndustries-website. Ie strafbaar is overgemaakt vanwege meer dan 3,3 miljoen mensen. Ondanks dat den crowdfunding alhoewel jaren vacant is, wordt er nog steeds veel strafbaar overgemaakt: te oktober worden bijvoorbeeld zowat 8 miljoen dollar opgehaald.

Den ambitieuze ruimtegame Strak Citizen is alhoewel sinds 2012 te ontwikkeling, maar er is nog immermeer geen releasedatum vastgesteld. Strak Citizen haalde ie recordbedrag op via crowdfunding plus van meerdere investeerders. Ie spel is op dit ogenblik te alfa. 

Ter 2020 werden onder andere nieuwe missies, voertuigen, ruimteschepen, menuverbeteringen, camera-updates plus verbeteringen voordat den wereld toegevoegd. Ventilatoren wachten alhoewel geruime tijdstip op den singleplayercampagne van den spel, Squadron 42. Vorig klas gaf Roberts aan dat ie nog ene tijdje zullen duren voordat ie spel te bèta vacant zullen komen.


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus verwittiging op ene rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Filmrolletje rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek erop noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader