Fans wekken online multiplayer van Motorstorm tot leven


Den servers van den PlayStation 3-lanceringsgame gingen start vorig tienjaarsperiode offline. Ene menigte ventilatoren diegene zichzelf PlayStation Online Network Emulated noemt heeft den spel echter geëmuleerd plus den online multiplayer speelbaar vervaardigd via ene inherent server.

Toneelspelers willen welnu ene PlayStation 3 plus ene exemplaar van den spel hebben wegens mee te kunnen uitrichten. Vervolgens willen den netwerksettings van den PS3 veranderd wordt. Den primaire DNS moeten zoals 185.194.142.4 veranderd wordt plus den secundaire DNS zoals 8.8.8.8. Op diegene methode wordt er verbinding vervaardigd met den server van den menigte.

PlayStation Online Network Emulated doet dit trouwens zowel voordat enkele andere PlayStation-games, waaronder Warhawk, Killzone 2 plus Twisted Metal Black. Er wordt zelfs gewerkt aan ene geëmuleerde versie van PlayStation Huis. Meer inlichting is op den webstek van den menigte te vinden.


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie bezuinigen met consoles plus pc: zo handelen jouw dat 23 november 2021 11:11


 • Activision Blizzard

  Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie 23 november 2021 11:11


 • The Touryst

  The Touryst verschijnt ter december op Steam 23 november 2021 10:11


 • Serious Sam 4

  PS5-versie van Serious Sam 4 mogelijk ter den maak 23 november 2021 10:11


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 23 november 2021 09:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader