Keanu Reeves wil Neo of John Wick niet in Mortal Kombat zien verschijnen


Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren te eentje video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij eentje van den personages graag te eentje Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is massaal, maar Neo, John Wick… weet jij, diegene exporteren hun inherent waar. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Omdat zowel Mortal Kombat plusteken The Matrix van Warner Bros. zijn, hoopten veel ventilatoren op eentje crossover tussen den spel plusteken den filmreeks, waar staart dit schooljaar eentje vierde stukje van uitkomt. Daarbij heeft Ed Sperzieboon, den ontwerper van Mortal Kombat, te ie verleden gemeld dat hij Neo plusteken John Wick graag mits gastpersonages te Mortal Kombat 11 zullen zien. Hij heeft echter nooit uitgelegd waarom dit noch is gebeurd. Te 2019 meldde hij aan Spel Informer dat er “eentje goede waarschijnlijkheid” wasgoed dat Neo te Injustice 2 zullen verschijnen, maar zowel dat is noch doorgegaan.

Er zijn verder welnu meerdere games gebaseerd op The Matrix verschenen, waarin ie personage Neo eentje prominente rol speelt. Reeves schittert daarnaast zowel te andere games – zo heeft hij eentje belangrijke rol te ie vorig schooljaar verschenen Cyberpunk 2077.


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht eentje Xbox voordat hij eentje GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  Radeon RX 6500M plusteken RX 6300M rondtollen zowel op Navi 24-gpu 23 november 2021 13:11


 • Motorstorm

  Ventilatoren wekken online multiplayer van Motorstorm totdat leven 23 november 2021 12:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader