Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie


Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf daarheen te ene inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Netwerk zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen te Activision Blizzard plus den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plus venijnigheid te ie nering. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan rechthoekig op mijn waarden plus diegene van ie nering.”

Ter den e-mail wordt gemeld dat Nintendo voeling heeft gehad met Activision plus dat ie daad onderneemt, reeds wordt noch verduidelijkt watten er met diegene daad bedoeld wordt. Bowser vindt zowel dat den Amerikaanse organisatie Entertainment Software Association meer moeten verrichten wegens bedrijven te motiveren ene inclusieve werksfeer te realiseren.

Voorheen spraken zowel Phil Spencer van Xbox indien Jim Ryan van Sony zichzelf inwendig ontkennend uit overheen den huidige situatie te Activision Blizzard. Voorheen dit maand verscheen ene wetsartikel van Bloomberg waarin worden geclaimd dat Activision-CEO Bobby Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plus giftig werkgedrag op den werkvloer van ie nering. Ie nering worden voorheen dit schooljaar aangeklaagd wegens den staat Californië wegens dit situatie. 

Kotick heeft tussentijds te ene meeting toestaan weten te overwegen wegens te vertrekken indien hij den problemen noch snel te den zaad schenkkan smoren. Ie nering heeft daarnaast den ‘Workplace Responsibility Committee’ aangekondigd, waarmee den voortgang diegene ie nering boekt gedurende ie verbeteren van diens inwonende situatie wordt gepeild.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch te Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht ene Xbox voordat hij ene GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader