Officiële Horizon Forbidden West-podcast aangekondigd


Dat kondigde ie onderneming op Twitter aan. Den eerste uitlevering van den GAIA Personages komt ter den loop van vandaag online te staan op YouTube, Spotify, Apple Podcasts plus Soundcloud plus heet ‘All About Aloy’, plus gaat logischerwijs wegens ie hoofdrolspeler van den Horizon-games.

Ie eerste seizoen van den podcastreeks bestaat uit acht afleveringen. Den namen van den tweede plus derde uitlevering zijn zowel beroemd: ‘Events of the Twenty-First Century’ plus ‘Project Zero Dawn’.

Guerrilla deelde zowel ene opzienbarend wetsartikel op PlayStation Blog waar men meer praat overheen ene authentieke spelwereld. Hierin praat Bo den Vries overheen hoe den ontwikkelaar probeert ene zo realistisch plus uniek mogelijk aanvoelende spelwereld te creëren voordat Horizon Forbidden Westelijk.

Horizon Forbidden Westelijk verschijnt op 18 sprokkelmaand 2022 op PlayStation 5 plus PlayStation 4.


 • Marvel's Avengers

  Geen nieuwe verhaalmissies voordat Spider-Man ter Marvel’s Avengers 23 november 2021 08:11


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op ene rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Speelfilm rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op speelfilm plus tv 22 november 2021 15:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader