PS5-versie van Serious Sam 4 mogelijk in de maak


USK, den Duitse instantie verantwoordelijk voordat ie geven van leeftijdsclassificaties aan games, heeft namelijk eentje PS5-versie van eentje classificatie voorzien. Dat is opvallend, omdat den spel nog noch officieel voordat consoles is aangekondigd. Ie spel verscheen vorig schooljaar welnu op Steam plus Google Stadia.

Te Serious Sam 4 ligt den mensheid onder vuur wanneer vijandelijke Mental-hordes zichzelf overheen den wereld verspreiden plus onze samenleving vernietigen. Den Earth Defense Force is ie laatste verzetsbeweging tegen den invasie plus wordt geleid wegens Sam ‘Serious’ Stone. Eentje stukje van den ontwikkeling van den vierde spel worden betaald met opbrengsten uit eentje Humble Bundle van den ontwikkelaar.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch te Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht eentje Xbox voordat hij eentje GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader