Reggie Fils-Aime kocht een Xbox voordat hij een GameCube haalde


Dat meldt hij ter eentje gesprek met diverse (voormalige) Xbox-werknemers, waaronder Robbie Bach plus Peter Moore, ter ere van ie twintigjarige jubileum van ie Xbox-merk. Fils-Aime wasgoed den presentator van ie gesprek, dat hieronder te bekijken is.

Op eentje gegeven uur wordt den aanwezigen zoals hun favoriete Xbox-herinneringen gevraagd. Fils-Aime, diegene jarenlang te Nintendo heeft gemerkt, merkt op dat hij eentje Xbox kocht voordat hij eentje GameCube ter ie have had. Hij werkte waarna nog noch voordat Nintendo.

“Ik had alreeds eentje PS2 plus eentje N64 ter stulp staan plus denken overheen den GameCube, maar diegene kocht ik stap waarna ik te Nintendo ging werken. Mijn zoon wasgoed eentje fanatieke gamer plus vond dat wij den Xbox moesten trachten, mee dankzij Halo.”

Fils-Aime ging ter december 2003 aan den slag te Nintendo mits executive vicepresident van verkoper plus marketing. Ter 2004 presenteerde hij Nintendo’s E3-presentatie, waar hij cultstatus verwierf met den melding dat hij “konten schopte” plus “namen stal”. Ter 2019 vertrok Fils-Aime te Nintendo.


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  Radeon RX 6500M plus RX 6300M wenden zowel op Navi 24-gpu 23 november 2021 13:11


 • Motorstorm

  Ventilatoren wekken online multiplayer van Motorstorm totdat leven 23 november 2021 12:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie bezuinigen met consoles plus pc: zo handelen jij dat 23 november 2021 11:11


 • Activision Blizzard

  Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie 23 november 2021 11:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader