Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy


Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste eentje video op Twitter waarin den modus is te zien ter San Andreas. Dat lijkt eentje ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Wagen 5, maar is toegankelijk voort GTA.VR.1 ter te typen ter ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed mits vr-modus.

Logischerwijs vermag den onafgemaakte modus dolletjes ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer dolletjes toegankelijk is voort mods te usances. Ie is noch vertrouwd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch toereikend tijdstip wegens den optie be te maken, of wellicht is ie eentje test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Grand Theft Wagen: The Trilogy: The Definitive Edition is nu vacant voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken pc. Den collectie scoorde eentje 4 op Gamer.nl. Rockstar heeft zichzelf verontschuldigd voordat den staat van ie spel plusteken heeft tussentijds ofschoon eentje eerste patch uitgebracht.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op eentje rij 23 november 2021 09:11


 • Thymesia

  Handeling-rpg Thymesia uitgesteld zoals 2022 23 november 2021 08:11


 • Hitman 3

  Tweede schooljaar aan content voordat Hitman 3 aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Horizon Forbidden West

  Officiële Horizon Forbidden Westelijk-podcast aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Marvel's Avengers

  Geen nieuwe verhaalmissies voordat Spider-Man ter Marvel’s Avengers 23 november 2021 08:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader