Geen nieuwe verhaalmissies voor Spider-Man in Marvel's Avengers


Ie personage komt op 30 november vacant ter den PlayStation-versie van den spel. Hoewel diverse toneelspelers hoopten op bijbehorende nieuwe missies, blijkt dat noch ie geval te zijn. Te positie daarvan kunnen toneelspelers “audiologs plus geïllustreerde tussenfilmpjes vooruitzien diegene wordt ontgrendeld ingevolge in-game uitdagingen ter reguliere Avengers Initiative-multiplayermissies te spelen te klaren”.

Eerdere toevoegde dlc-personages zoal Kate Bishop plus Black Panther ontvingen welnu bijbehorende verhaalmissies. Volgens gameplayregisseur Philippe Therien heeft den ontwikkelaar vooral gewerkt aan den volgende Klaw-raid, diegene zowel op 30 november verschijnt, maar dan op alle systemen. “Wij willen moeite steken ter content waarvan iedereen vermag plezier, dus hebben wij veel energie ter den Klaw-raid gestoken diegene op idem uur uitkomt”, aldus Therien aan IGN.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht ene Xbox voordat hij ene GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader