Men of War 2 aangekondigd, verschijnt in 2022


Den spel moeten den rts-gameplay van den reeks intact vasthouden plusteken keert terug zoals den Tweede Wereldoorlog. Er zijn verhaalcampagnes voordat zowel ie Westelijke indien Oostelijke pui, waarbij toneelspelers kunnen schiften tussen den Allies plusteken den Soviets. Den spel schenkkan zowel schattig indien te co-op met vijf toneelspelers doorlopen wordt.

Nipt indien te den oude games kunnen toneelspelers ‘inzoomen’ op den aktie plusteken dus individuele soldaten leidinggeven. Dit wordt ‘Ongezouten Vision’ medegedeeld. Zowel is er eentje mechanisme waarbij den frontlinie van gevechten eentje belangrijke rol speelt.

Men of War 2 wordt ontwikkeld wegens Best Way, den studio diegene aan den wieg stond van den franchise, plusteken uitgegeven wegens 1C Entertainment. Den spel moeten te 2022 op Steam verschijnen – eentje precieze releasedatum is er nog noch. Op Gamer.nl volgt te den loop van vandaag eentje preview gebaseerd op eentje bijgewoonde presentatie. Hieronder is den eerste trailer te bekijken.


 • Battlefield 2042

  Dice werkt aan aim assist-problemen te Battlefield 2042 24 november 2021 08:11


 • Twelve Minutes

  Twelve Minutes verschijnt te december op PlayStation plusteken Switch 24 november 2021 08:11


 • Farming Simulator

  Lanceringstrailer Farming Simulator 22 uitgebracht 24 november 2021 08:11


 • Rock Band

  Epic Games koopt Rock Tape-ontwikkelaar Harmonix 24 november 2021 08:11


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader