Men of War 2 trekt een lijn in het zand


Den ontwikkelaars onthulden recentelijk details overheen hoe ie nieuwste percentage te den serie werkelijk speelt. Den IP, diegene te ie Russisch ’Achter Vijandelijke Linies’ heet, bestaat alreeds sinds 2004 plus richt zichzelf op den ‘hardcore’ strategiespeler. Dat is te ie nieuwste percentage noch verschillend, plus jij moeten dan zowel op ene heleboel verschillende zaken letten. Pantsereenheden hebben bijvoorbeeld individuele zwakke plekken plus den schade wordt werkelijk gesimuleerd op poot van allerlei factoren. Wie ‘gewoon’ ene leger sterke units wil indelen plus den vijand wil overvallen, faalt dus.

Men of War 2

Dat komt mee voort ene verrassend spelsysteem dat uniek is voordat Men of War 2, namelijk den frontlinie. Ie spel draait wegens ie veroveren van terrein op den vijand, plus daarbij schuift ene denkbeeldige frontlijn steeds voorts op. Nou ja, ide: dit heeft sterke stemkracht op jij eenheden. Indien jij units namelijk zonder support achter den vijandelijke streep verzeilen, zijn zij ene stuk minder sterk plus ‘groeit’ hun dekking veel trager weer aan.

Den enige eenheden diegene den frontlijn kunnen verrijden zijn infanterie-eenheden, watten betekent dat jij dus zowel noch zomaar watten tanks windrichting den vijand kunt zenden. Diegene kunnen support geven, maar ie zijn den veel kwetsbaardere voetsoldaten diegene huwelijk land kunnen veroveren.

Wie ‘gewoon’ ene leger sterke units wil indelen plus den vijand wil overvallen, faalt

Men of War 2

Directe besturing

Eentje ander relevant facet te den reeks is den directe besturing van eenheden. Zowel dat keert weer terug. Dat betekent dus dat jij bijvoorbeeld ene waterreservoir of ene soldaat onmiddellijk vermag leidinggeven, zowat nep ie ene actiegame met ene derdepersoonsaanzicht is. Eentje onmiddellijk bestuurde maat heeft ie voordeel van meer precisie plus ie is makkelijker wegens ene specifieke maat op ene specifieke plek spullen aan te permitteren vallen. Maar ie blijft ene rts, dus ie volwassene singeltje is van vitaal bij.

Dit alles uiteraard volgens den ontwikkelaars zelf, want den presentatie gaf onzerzijds nog geen plaats wegens den spel zelf uit te trachten. Welnu wasgoed er plaats wegens vragen te stellen, zoals of den spel nog steeds zo sterk op den hardcore toneelspelers is gestructureerd.

Duidelijker

Volgens den makers is dat nog steeds zo, maar wordt den spelsystemen duidelijker uitgelegd dan voorheen. Zowel is ie mogelijk wegens verschillende commandostijlen te uitzoeken, watten betekent dat jij te positie van individuele eenheden groepen kunt aansturen, plus zo meer of minder micromanagement hoeft te doet, zoals gelang jij smaakwaarneming plus tactische vermogens.

Men of War 2
Men of War 2
Men of War 2

Voorts heeft Men of War 2 volledige mod-support, iets dat den makers meerdere malen benadrukten. Mocht jij den spel helemaal willen ombouwen met ene total conversion: ga jij tempo. Den makers willen den spelersgemeenschap erin zoveel mogelijk vrijheid geven.

Op poot van den gameplaybeelden te den presentatie is manifest dat Men of War 2 intact sterk inzet op ene realistische weergave van gevechten tijdens den Tweede Wereldoorlog. Dat uit zichzelf te gedetailleerde modellen diegene zichzelf zoveel mogelijk ondersteund indien ‘te ie huwelijk’. Ie idee van ene oprukkende frontlinie hebben wij welnu voordien te games waargenomen (zoals den tijdelijk schier vergeten Xbox 360-titel Frontline), maar lijkt te dit rts welnu intact terdege totdat zijn rechtspleging te komen. Ie ziet er te elk geval uit nep dat toneelspelers (er is uiteraard multiplayer) dwingt wegens te denken indien ene veldheer. Jou moeten den vijand terugdringen, zelf posities verstevigen plus zo langzaam den tegenstander te den hoek verklappen. Dat is weliswaar watten verschillend dan ie tijdelijk zo gebruikelijke ‘overspoel den vijandelijke poot’-systeem dat andere games hanteren.

Of Men of War 2 met zijn nieuwe ‘beginnersvriendelijke’ opties zowel nieuwe ventilatoren gaat zegevieren, is nu natuurlijk nog noch manifest. Welnu lijkt den spel voordat den hardcore Tweede Wereldoorlog-strateeg ene mooie nieuwe toevoeging. Wij wachten den uiteindelijke release met strakheid uit.

Men of War 2 heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt zoals verwachting ergens te 2022 voordat pc. 


 • Senior creative director Dragon Age vertrokken honingbij Bioware 24 november 2021 11:11


 • Black Friday

  Black Friday Deals: 4K-tv’s voordat gaming 24 november 2021 11:11


 • Black Friday-deals: Xbox One 24 november 2021 11:11


 • black friday

  Black Friday-deals: Nintendo Switch 24 november 2021 11:11


 • Black Friday

  Black Friday-deals: Xbox Series X plus S 24 november 2021 11:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader