Microsoft publiceert oude brief waarin het overname Nintendo bespreekt


Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den geschreven is origineel pennen om den ie toenmalige stamhoofd van hardware, Rick Thompson, plusteken gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson ene meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plusteken voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

“Geachte Jacqualee, ik waardeer ie dat jij den tijdstip neemt wegens ene ontmoeting te regelen met Mr. Takeda plusteken Mr. Yamauchi wegens ene mogelijk tactisch partnerschap tussen Nintendo plusteken Microsoft voordat toekomstige platformen te doorspreken”, schrijft Thompson. “Ik begrijp Takeda’s zorgen overheen ie partnerschap plusteken ik probeer den richtlijnen te [onleesbaar]  zoals hij heeft gevraagd.”

Voordien dit klas onthulde ene reportage van Bloomberg meer overheen den gepoogde overname van Nintendo om Microsoft ter 1999. Volgens Kevin Bachus, destijds verantwoordelijk voordat relaties met derden, worden Microsoft ‘ene uur lang uitgelachen’ na den suggestie van ene overname.

Bekijk hieronder den geschreven, diegene gedeeltelijk onleesbaar is.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Vloedgolf: Super Rush ontvangt twee nieuwe vrijmaken plusteken personages 24 november 2021 15:11


 • Thanksgiving ter Red Dead Online 24 november 2021 14:11


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken inlichting op ene rij 24 november 2021 12:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader