Senior creative director Dragon Age vertrokken bij Bioware


Goldman werkte meer dan twintig schooljaar via den ontwikkelaar plusteken heeft noch enig aan Dragon Age, maar zowel aan Baldur’s Gate gewerkt. Hij wasgoed zowel den senior creative director van den volgende vierde Dragon Age-game.

Kotaku heeft ene inwonende e-mail van Gary McKay van Bioware gepubliceerd. Erin valt te oplezen dat ie vertrek van Goldman ie werkgelegenheid aan den spel schenkkan beïnvloeden, maar dat ie den bedoeling is dat den spel noch uitkomt voordat ie aan den standaarden van den studio voldoet.

Dit zomer gingen er geruchten dat Dragon Age 4 mogelijk te 2023 uitkomt, alhoewel hebben EA plusteken Bioware dat nooit bevestigd. Ie is noch verhelderend of ie vertrek van Goldman stemkracht op diegene mogelijke programma heeft. Staart vorig schooljaar worden den eerste trailer van den nieuwe Dragon Age onthuld.


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 24 november 2021 12:11


 • Promotionele render rondom de Radeon RX 6000-generatie videokaarten van van AMD.

  AMD verhoogt verheerlijken RDNA2-gpu’s voordat vrouwen met 10 procent 24 november 2021 12:11


 • Men of War 2

  Men of War 2 trekt ene streep te ie zand 24 november 2021 12:11


 • Black Friday

  Black Friday Deals: 4K-tv’s voordat gaming 24 november 2021 11:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader