Epic Games koopt Rock Band-ontwikkelaar Harmonix


Den ontwikkelaar gaat te ieder geval “muzikale zwerven plusteken gameplay voordat Fortnite” maken, zo wordt te ene persbericht manifest vervaardigd. “Wij kunnen op dit ogenblik noch meer details bekendmaken, maar ie team kijkt er hevig zoals uit wegens aan den slag te gaan.” Den studio blijft dlc te den vorm van nieuwe naslag uitbrengen voordat Rock Verhouding plusteken nieuwe seizoenen voordat Fuser lancering.

Harmonix worden te 1995 opgericht plusteken bracht te ie start van dit millennium den muzikale ritmegames Frequency plusteken Amplitude uit. Ter 2005 ontwikkelde ie concern Guitar Hero voordat Activision. Na diverse vervolgen kwam Harmonix met den spirituele opvolger Rock Verhouding. Andere games diegene den studio straks ontwikkelde, zijn onder andere Fuser, Audica plusteken Dance Central.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Vloedgolf: Super Rush ontvangt twee nieuwe bevrijden plusteken personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude geschreven waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader