'Remaster van Chrono Cross in de maak'


Voorheen dit schooljaar gingen er geruchten dat er eentje remake van eentje kennis spel te ontwikkeling wasgoed voordat PlayStation-consoles. Nick Baker van XboxEra meldt te eentje recente overdracht echter dat ie noch wegens eentje remake, maar eentje remaster gaat, plus dat ie noch uitsluitend voordat PlayStation-consoles bedoeld is. Ie zullen wegens Chrono Cross gaan.

Volgens Baker zullen ie eentje “multiplatformgame” zijn, hoewel is noch verhelderend op welke platforms den remaster uit zullen komen. Welnu vermoedt hij dat den remaster aangekondigd wordt tijdens eentje PlayStation-stream. 

Trouwens worden Chrono Cross voordien dit schooljaar zowel vermeld op eentje gelekte Nvidia GeForce Now-lijst verwoord. Diverse games diegene op diegene omlijsting werden verwoord, zijn tussentijds aangekondigd.

Chrono Cross kwam te 1999 op PlayStation uit te Japan plus den Verenigde Staten. Den spel lanceerde nooit officieel te Europa. Ie is eentje voortzetting op den SNES-jrpg Chrono Trigger.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Vloedgolf: Super Rush ontvangt twee nieuwe functies plus personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude geschreven waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader