Sledgehammer onderzoekt crashes in Call of Duty: Vanguard


Dat meldt ie onderneming op Twitter. Ie retweet daarnaast eentje tweet van Blizzard waarin wordt vermeld dat den servers van Activision Blizzard ie mikpunt van DDoS-aanvallen zijn. Mogelijk veroorzaakt dat den crashes. 

Mits gevolg van den problemen is ie schrede ter den spel gelanceerde Secrets of the Pacific-evenement voorbijgaand uitgeschakeld. Ter dit evenement willen toneelspelers objecten uit andere tijdperken vinden wegens kennisgeving overheen den volgende Caldera-map voordat Warzone te verzamelen. Diegene schrijfmap komt op 8 december online.

Sledgehammer Games plaatste zowel eentje tweet waarin ie onderneming meldt dat ie zowel diens werknemers indien toneelspelers wil blijven ondersteunen. “Wij willen dat Sledgehammer Games eentje veilige plusteken welkome plek is voordat iedereen plusteken blijven onze kanalen usances wegens jullie te updaten overheen den spel plusteken onze toekomst.”


 • Roblox

  Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting 25 november 2021 08:11


 • Kojima deelt plaatje van werkzaamheden aan opzienbarend project 25 november 2021 08:11


 • Martha is Dead komt op 24 sprokkelmaand uit 25 november 2021 08:11


 • Fortnite

  Chapter 2 van Fortnite eindigt ter december 25 november 2021 08:11


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader