Twelve Minutes verschijnt in december op PlayStation en Switch


Dat hebben uitgeverij Annapurna Interactive plus ontwikkelaar Nomada aangekondigd. Den spel verscheen te augustus dit schooljaar alhoewel op Xbox Series X plus S, Xbox One plus Steam.

Te Twelve Minutes wordt eentje man plus zijn vrouw vermoord onderbrak eentje juut diegene aan den deur komt. Na den moord ontwaken toneelspelers vlak voordat den voorval plus willen zij in twaalf minuten alledaagse objecten met jawel samenvoegen wegens zien te voortbestaan. Aan den spel verleenden acteurs Daisy Ridley, James McAvoy plus Willem Dafoe hun stemmen.

Gamer.nl gaf eentje 6,5 aan den spel: “Twelve Minutes is eentje indiegame waar alhoewel jaren zoals wordt uitgekeken, met name onderbrak zijn unieke concept. Eentje man zit vast te eentje tijdlus van twaalf minuten plus ie is aan jou wegens steeds kleine goedje aan te stappen plus den gebeurtenissen eentje andere zijde op te zenden. Dat idee blijkt zichzelf te den praktijk minder juist te uitlenen voordat eentje spel dan gehoopt.”


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Golving: Super Rush ontvangt twee nieuwe vrijmaken plus personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude epistel waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader