'Star Wars Eclipse laat nog drie à vier jaar op zich wachten'


Dat meldt reporter plus insider Tom Henderson. Vroeger dit klas lekte hij ofschoon correcte kennisgeving overheen ie waarna nog onaangekondigde Strak Wars Eclipse. Tijdens The Spel Awards vroeger dit week worden den Strak Wars-game onthuld.

Henderson verstrekken te eentje tal tweets watten mogelijke details overheen den spel. Zullen zullen ie nog minstens trio à viertal klas duren voordat ie spel uitkomt, plus zullen ontwikkelaar Quantic Dream moeite hebben met ie vinden van werknemers. Den studio worden te 2019 wegens den media uitgelicht wegens eentje giftige werksituatie.

Henderson claimt voorts dat studiohoofd David Cage hevig betrokken is tijdens ie schrijfwerk van den spel. Voorts zullen ie vooral eentje uitdaging zijn wegens den inwonende engine van Quantic Dream te gewoontes, omdat diegene noch gebouwd is wegens eentje openwereldgame te kantelen.

Strak Wars Eclipse speelt zichzelf ge ten tijde van den High Republic. Te den spel nemen toneelspelers den rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes stem hebben op den toestand te den Outer Rim van ie universum. Eentje officiële releasedatum plus systemen zijn nog noch vertrouwd.


 • Call of Juarez: Gunslinger voorbijgaand kosteloos te claimen op Steam 12 december 2021 11:12


 • Persona 3 Portable

  ‘Remaster van Persona 3 Portable te den maak’ 12 december 2021 11:12


 • Warhammer 40,000: Space Marine 2

  Warhammer 40,000: Space Marine 2 onthuld 12 december 2021 11:12


 • Sonic Frontiers

  Zes screenshots van Sonic Frontiers uitgebracht 12 december 2021 11:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Pc-versies Final Fantasy 7 Remake Intergrade plus Forspoken kosten 80 euro 12 december 2021 11:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader