Activision noemt dialoog binnen bedrijf belangrijker dan vakbondsvorming


Diegene e-mail verstuurde ie nering staart vorige week. Ie nering ligt hoewel geruim tijdstip onder vuur wegens giftig werkgedrag, dat zichzelf onder andere uit te pesterijen plusteken seksuele project op den werkvloer. Den staat Californië klaagt ie nering daarvoor aan. CEO Bobby Kotick zullen hoewel geruime tijdstip op den hoogte zijn van den situatie maar daarheen niets aan hebben gedaan.

Diverse werknemers van Activision Blizzard zijn tijdelijk gaan werkstaking plusteken willen dat er eentje vakcentrale wordt opgericht diegene zichzelf hard maakt voordat den belangen van werknemers te den game-industrie. Den e-mail waarin werknemers worden verteld dat ie belangrijker is wegens inwendig met jawel te praten te positie van eentje vakcentrale op te uitbalanceren, komt van chief administrative officer Brian Bulatao, dat vervolgens online worden verdeeld voort Washington Postbode-journalist Shannon Liao. 

Bulatao laat weten dat Activision Blizzard ie rechtspraak van werknemers ondersteunt wegens zelf te defini wegens zichzelf aan eentje vakcentrale aan te sluiten. Daarop volgen meerdere alinea’s waarin hij zichzelf ontkennend uitlaatpijp overheen vakbonden. “Nu jouw dit besluit voordat jouw toekomst maakt, vragen wij eenzaam dat jouw den tijdstip neemt wegens na te denken overheen den consequenties van eentje handtekening onder ie bindende, wettelijke document dat wordt aangeboden (voort den vakcentrale Communications Workers of America). Dat betekent dat jouw jouw vermogen wegens zelf te onderhandelen overheen inherent werkvoorwaarden aan ie CWA overdraagt, precies zoals ie document zegt.”

Hij vervolgt: “Ie behalen van onze ambities voordat den werkcultuur is ie uitgelezene te verrichten via actieve, transparante dialogen tussen leidinggevenden plusteken werknemers, waar wij snel op kunnen reageren. Dat is eentje betere methode dan simpelweg eentje elektronisch invulformulier te ondertekenen diegene jouw aangeboden wordt voort ie CWA, of te wachten op den uitkomst van eentje wettelijk verplicht plusteken gereguleerd onderhandelingsproces ergens te den toekomst. Mits wij noch onze doelen behalen – mits wij mislukken te ie verrichten van den goedje diegene wij toegezegd hebben – dan heb jouw natuurlijk steevast nog ie rechtspraak wegens te praten met, plusteken te stemmen voordat, ie CWA. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij den voortgang zullen romans diegene wij vroeger toegezegd hebben: ie creëren van eentje werkplek waar wij allen trots op kunnen zijn.”


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op eentje rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er eentje Slayer-speellijst te Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu te zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader