Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen


Vorige week kondigde Rockstar The Contract aan voordat GTA Online. Te ie vertelsel volgen toneelspelers den weten oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij den Union Depository overviel, richt hij eentje verrassend ‘Celebrity Solutions Agency’ op wegens oplossingen te zoeken voordat problemen van den elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee waar nodig: eentje betrouwbare partner plus eentje volwassene, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij. Terwijl heeft DJ Pooh voeling opgenomen met Franklink overheen eentje potentiële klant: Dr. Dré. Den telefoontoestel van den artiest is te verkeerde handen gekomen plus Franklin moeten hem promoten wegens den kostbare tracks weer terug te krijgen.

The Contract wordt woensdag toegevoegd aan GTA Online. Straks volgen meer nieuwsupdates, met verwittiging overheen eentje verrassend stations plus updates voordat huidige radiostations, met onder andere nieuwe plus onuitgebrachte opzoeken van Dr. Dré, samen geproduceerd met Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes plus andere kunstenaars.

Van eentje van diegene nummers is hieronder inmiddels eentje gedeelte te horen. Zowel deelde artiest Anderson .Paak eentje clip van eentje tussenfilmpje uit den nieuwe update.


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet merkteken voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12


 • Mass Effect

  The Witcher-acteur Henry Cavill zullen graag te Mass Effect-serie spelen 13 december 2021 15:12


 • Forspoken

  Forspoken is eentje superheldengame verpakt mits verzinsel 13 december 2021 15:12


 • Call of Duty Vanguard

  ‘Wapen-bloom’ verdwijnt langzaam maar zeker uit Call of Duty: Warzone 13 december 2021 14:12


 • PlayStation 5

  Sony lanceert volgend klas gekleurde PlayStation 5-faceplates 13 december 2021 14:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader