Nieuwe standaardkoeler voor Intel Alder Lake-cpu's uitgelekt


Den plaatje lekte eerst uit via hardware-Twitteraar @momomo_us, maar te VideoCardz worden noch veel zometeen eentje alternatief op hogere resolutie aangetroffen. Ie beeldmateriaal lijkt overeen te komen met eentje reeks plaatje’s van nieuwe Intel-ontwerpen diegene voordien uitlekte.

Tijdelijk blijkt welnu dat den nieuwe standaardkoeler plastic vinnen prefereert bovenin hittegeleidende metalen, ten opzichte van voordien omsingeld modellen. Ie blauwe randje rondom den ventilator zullen volgens VideoCardz  daarnaast (statische) led-verlichting betreft. Van eentje rgb-alternatief, zoals mededinger AMD aanbiedt, is overduidelijk nog geen sprake. 

Uitgaande van den voordien gelekte verwittiging zullen dit specifieke monster den Intel Laminar RM1-koeler zijn, bedoeld voordat Core i3- totdat Core i7-cpu’s op maximaal 65 watt. Te diezelfde lekkage worden zowel eentje hogere Laminar RH1 voordat Core i9’s — vermoedelijk met meer metaal — plus eentje kleinere Laminar RS1 voordat Celeron- plus Pentium-processoren verwoord.

Nou is er nog geen Alder Lake-processoren diegene gelimiteerd zijn totdat 65 watt. Alle huidige, twaalfde Core-generatie cpu’s staan standaard nu op omstreeks 125 watt stroomrendement. Anno 2022 zullen Intel welnu eentje handgreep non-overklokbare alternatieven op 65 watt TDP ingepland hebben, welke op zijn vroegst met CES 2022 aangekondigd vermag wordt.


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plus soundbar 12 december 2021 10:12


 • Analogue Pocket

  Analogue Pocket verhoogt prijs voordat nieuwe reserveringen 11 december 2021 08:12


 • Promotionele render van MSI's Radeon RX 6600 XT Gaming X-videokaart.

  MSI verlaagt prijs RTX 30-gpu’s; Sapphire verhoogt RX 6000-prijs 10 december 2021 14:12


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  Laptop-gpu’s van AMD stappen mogelijk overheen op 6nm procedé 09 december 2021 16:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  ‘Beschikking RTX 2060 verbetert staart dit maand’ 09 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader