Sony lanceert volgend jaar gekleurde PlayStation 5-faceplates


Dat heeft ie onderneming aangekondigd via PlayStation Blog. Den faceplates, diegene ie onderneming zelf ‘console covers’ noemt, kunnen gemakkelijk op den huidige PlayStation 5-consoles geklikt wordt nadat den huidige faceplates er over zijn gehaald.

Te eerste instantie wegschieten den tinten Midnight Black plusteken Cosmic Red. Te den loop van ie eerste semester komen daarnaast zowel den tinten Nova Pink, Galactic Purple plusteken Starlight Blue uit. Ie gaat echter wegens specifieke regio, waaronder waaronder den VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Japan, Singapore, Zwitserland, China plusteken ie Verenigd Koninkrijk. 

Te Nederland plusteken België komen den faceplates vooralsnog dus noch vanaf januari uit, maar vermoedelijk welnu ter den loop van 2022. Sony laat weten straks meer details te geven overheen andere regio plusteken wanneer men overal faceplates schenkkan vooruitzien. Zowel zijn den officiële roemen nog noch vertrouwd, maar diegene ligt zoals schatting rond den 55 dollar – omgerekend 48,77 euro. 

Vanaf januari komen zowel nieuwe tinten van den DualSense-controller uit. Wederom gaat ie wegens Midnight Black, Cosmic Red, Nova Punker, Galactic Purple plusteken Starlight Blue.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op ene rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst ter Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu ter zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader