Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld


Den betaalde uitvergroting komt op 10 maart 2022 uit plusteken beslaat vrijwel 35 uur aan gameplay. Den uitvergroting wordt ontwikkeld onderbrak Ubisoft Sofia, dat voorheen zowel hoewel Assassin’s Creed Rogue plusteken den Curse of the Pharaohs-uitbreiding voordat Assassin’s Creed Origins maakte.

Dawn of Ragnarök bevatten ene nieuwe personages plusteken speelt zichzelf netwerken mits enkele missies te den hoofdgame uit te den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Daarginds vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.

Daarnaast heeft Ubisoft zowel Assassin’s Creed Crossover Stories aangekondigd, ene tweetal kosteloos vertellen diegene vandaag lancering, waarbij één vertelsel te Assassin’s Creed Valhalla plusteken één vertelsel te Assassin’s Creed Odyssey speelbaar is. Toneelspelers leidinggeven Kassandra, ie hoofdpersoon uit Odyssey. Diegene laatstgenoemde spel vermag van 16 totdat plusteken met 19 december kosteloos gespeeld wordt.


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet label voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12


 • Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen 13 december 2021 15:12


 • Mass Effect

  The Witcher-acteur Henry Cavill zullen graag te Mass Effect-serie spelen 13 december 2021 15:12


 • Forspoken

  Forspoken is ene superheldengame verpakt mits verzinsel 13 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader