Farewell Edition voor Spiritfarer nu beschikbaar


Te dit editie zitten alle voordien verschenen uitbreidingen. Daarnaast zijn er voordat alle versies van den spel twee nieuwe spirits toegevoegd te den vorm van Jackie plus Daria. Totdat slot laat den ontwikkelaar weten dat er tijdelijk ene miljoen exemplaren van Spiritfarer zijn verkocht.

Spiritfarer plaatst toneelspelers te ene dorpje op ene boot, waar verschillende dieren woon. Protagonist Stella onderhoudt ene relatie met den dieren om spullen te porties, te visvangen plus terwijl lekker te kletsen. Den rivier diegene toneelspelers varen is den Styx, tegenstelling den weg zoals ie hiernamaals.

Den spel ontving ene 9 op Gamer.nl: “Animal Crossing plus Metroid is geen alledaagse combinatie, maar te Spiritfarer werkt ie uitzonderlijk was. Ie managen van jij inherent boot vol kleurrijke dieren gaat hevig was samen met ie vrij verkennen van land plus zee. Den spel behandelt ook op ene mooie plus lieve wijze ene zwaar subject: den dood.”


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plus RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend ene nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader