Hoofd gameproductie vertrekt bij Ubisoft


Dat worden maandag aangekondigd. Haas wasgoed drietal schooljaar mits onafhankelijke snelheidsduivel werkzaam binnenshuis den raad van bestuur van ie winkelbedrijf, waarna zij op 1 september 2020 totdat rector van gameproductie worden uitgeroepen – eentje van den belangrijkste wentelen binnenshuis ie winkelbedrijf.

Haas gaat “andere activiteiten nastreven”, zo laat Ubisoft weten. “Ie winkelbedrijf is druk bezig met ie aanwijzen van eentje opvolger. Ter den tussentijd houdt ie geoefend team dat Haas aanstuurde eentje oogje te ie zeil wegens er voordat te zorgen dat den continuïteit van huidige projecten blijft is.”


 • Bully Game

  ‘Bully 2-onthulling stond tijdens The Spel Awards gepland’ 14 december 2021 10:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus inlichting op eentje rij 14 december 2021 10:12


 • Microsoft verkoopt ‘red stadionring of death’-poster 14 december 2021 10:12


 • gog

  Winteruitverkoop te GOG.com van start getogen 14 december 2021 10:12


 • mega man

  Netflix produceert mogelijk speelfilm gebaseerd op Mega Man 14 december 2021 09:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader