Microsoft verkoopt 'red ring of death'-poster


Den ‘red stadionring of death’ staat voordat drietal knipperende, rode lichten diegene gamers wegens den powerknop van den Xbox 360 zagen wanneer den console kapot wasgoed. Dit betekende vaak dat den console gerepareerd of zelfs compleet vervangen moest wordt. Dit gebeurde op uitgestrekte schelp, dat Microsoft veel poen moest spenderen wegens gamers van nieuwe consoles te voorzien.

Wegens te vieren dat den documentaire ‘Power On: The Story of Xbox’ nu online te bekijken is – waar den ‘red stadionring of death’ zowel ter wordt behandeld – heeft Microsoft nu eentje poster uitgebracht van den rode stadionring. Diegene schenkkan via den Xbox Gear Shop gekocht wordt voordat 25 dollar.

Den verkoper van den poster is hoogstwaarschijnlijk bedoeld indien oogwenk plus eentje vorm van zelfspot zoals den turbulente situatie rondom den Xbox 360. Online reageert echter noch iedereen even positief op den handeling, zeker omdat Microsoft poen voordat den poster vraagt.

Xbox

 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus kennisgeving op eentje rij 14 december 2021 10:12


 • gog

  Winteruitverkoop onder GOG.com van start getogen 14 december 2021 10:12


 • mega man

  Netflix produceert mogelijk speelfilm gebaseerd op Mega Man 14 december 2021 09:12


 • PC Games

  Den uitgelezene pc-games van 2021 volgens den gas van Gamer.nl – Stem nu! 14 december 2021 09:12


 • Serious Sam 4

  Makers hinten zoals vergroting voordat Serious Sam 4 14 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader