Netflix produceert mogelijk film gebaseerd op Mega Man


Chernin Entertainment plus regisseurs Henry Joost plus Rel Schulman kondigden te 2018 nu aan dat er ene filmrolletje gebaseerd op den Capcom-mascotte te den maak wasgoed, maar sindsdien is ie stilzwijgend gebleven rondom den verfilming. 

Recentelijk worden er echter ene update situeren op den webstek van Chernin Entertainment, waar valt te oplezen dat den Mega Man-film nog te den maak is. Er stond zowel kort dat Netflix meehelpt aan den filmrolletje, maar diegene inlichting is tussentijds weer verwijderd.

Mogelijk mocht ie nog noch bekendgemaakt wordt dat den filmrolletje voordat Netflix te den maak is, of wellicht is er ene misstap geproduceerd. Hoe dan zowel is den Mega Man-film welnu te ontwikkeling.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plus RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend ene nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader