The Forgotten City is een stad om nooit te vergeten


The Forgotten City begon zijn leven indien mod voordat Skyrim plus won zowel ter diegene hoedanigheid den nodige verheerlijken. Plus terecht: ie schrijfwerk is uitermate wasgoed, met filosofische kwesties, discussies overheen moraliteit plus ouderwets wieg puzzelwerk. Geen wonder dus dat dit mod nu is omgetoverd totdat eentje hele spel.

Terug ter den tijdlus

Jouw begint den spel verdwaasd voordat den ingang van eentje eeuwenoude tempel. Ginds vind jou eentje portaal diegene jou tweeduizend schooljaar terug den tijdstip ter stuurt, zoals eentje Romeinse stad waar ie handjevol inwoners gebukt gaat onder eentje strenge wetmatigheid van den goden: ‘Den velen zullen lijden voordat den zonden van den ene.’ Kort verwoord: indien iemand eentje zonde begaat, gaat iedereen dood. Dit ‘Golden Rule’ zorgt er dan voordat dat iedereen ter eentje goud standbeeld verandert.

Jij bent uit den toekomst hierheen geroepen, omdat den voorman van den stad weet dat dit gulden wetmatigheid verbroken gaat wordt. Den vraag is exclusief: wegens wie? Plus watten kun jou ertegen uitrichten? Nu gauw kom jou erachter dat elke vraag meerdere ingaan heeft plus den uitkomst wegens uit dit benarde situatie te komen steevast netwerken eentje stapje voorts weg is dan jou had gedacht.

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plus wasgoed pennen

Ie is daarbij zowel nog relevant wegens iedereen eentje ietsje te vriend te liefhebben plus wegens vooral zelf noch te zondigen. Stengel jou bijvoorbeeld poen uit iemands krat, dan is den wetmatigheid verbroken, word jou aangevallen wegens gulden standbeelden plus moeten jou zoals den tempel vluchten wegens den loop weer te opstarten.

Ie grootste sector van den tijdstip ben jou met den inwoners aan ie praten, wegens te ontdekken hoe zij hier verzeild zijn geraakt plus of zij van project zijn wegens straks te zondigen. Verwittiging diegene jou ter den ene loop krijgt, neem jou mee zoals den volgende tijdsprong plus kun jou usances wegens den gebeurtenissen te beïnvloeden. Heeft iemand bijvoorbeeld zijn liefde voordat eentje andere inwoner opgebiecht, dan kun jou diegene kennis op eentje onverwacht ogenblik porties wegens vertrouwen te zegevieren. Zo puzzel jou jou eentje weg wegens den steeds herhalende dag.

Tijdstip weet geen goedertierenheid

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plus wasgoed pennen. Noch exclusief den gesprekken met alle inwoners liefhebben den voetlicht vast, maar zowel den onverwachte twists ter ie overkoepelende vertelsel. Zowel durft den spel lastige, filosofische vragen te stellen: watten is nou werkelijk eentje zonde plus wie bepaalt ie verschil tussen wasgoed plus kwaad? Ie vertelsel neemt watten wilde afslagen, diegene misschien noch allen even wasgoed uitpakken, maar ter ieder geval steevast vermakelijk zijn. Iets minder succesvol zijn eentje tal hevige wendingen ter den sfeer van den spel. Vooral eentje voorschrijven vakgroep waarin ie spel plots intens ie horrorgenre induikt, voelt noch op zijn positie ter eentje voorts gemoedelijke detectivegame. Gelukkig waarschuwt ie spel jou wanneer ie huwelijksinzegening eng gaat wordt plus kun jou dit missie zowel overslaan.

Tijdstip bezuinigen

Eentje timeloop klinkt wieg, maar dit soort games hebben steevast eentje omvangrijke valkuil. Niemand wil steeds maar weer alles weer uitrichten. Zeker noch ter eentje puzzelgame: er is niets zo slaapverwekkend indien telkens dezelfde oplossingen uitvoeren wegens daarna weer iets voorts te komen. Kijk maar zoals Twelve Minutes.

The Forgotten City lost dat voorbeeldig op. Elke keer dat eentje opzienbarend rondje begint, loop jou eentje goedgelovige goeierd tegen ie lijf. Jouw kunt hem ofschoon jou totdat dan gevonden oplossingen zei, plus hij rent dan gelijksoortig wegens ie kerkdorp wegens jouw vondsten uit te voeren. Zo kun jou aan ie start precies defini ter welke staat jou den wereld dat rondje precies wilt hebben: laat jou iemands leven redden, of komt ie jou even wasgoed uit indien diegene weliswaar overlijdt?

Ie maakt den spel hevig gebruiksvriendelijk wegens te spelen: alle frustraties wordt weggenomen. Ie verstrekken jou den vrijheid wegens jou helemaal op ie vertelsel plus den puzzels te uitbalanceren. Ondanks den onveranderlijk herhalende tijdlus, kom jou maar weinig repetitie tegen. Na eentje loop of tien plus eentje uurtje of acht spelen, heb jou alles waargenomen. Precies eentje goede looptijd, waarbij den verveling nog lang noch is ingezet.

Skyrimmig

Welnu moeten den ‘Skyrimmigheid’ van den spel jou maar netwerken ligt. The Forgotten City doet ter alles denken aan diegene rpg uit 2011. Ie uitwendig plus den stijl, maar zowel den rommeligheid. Den spel heeft eentje tal bugs diegene op dit ogenblik nog noch verholpen zijn. Zo wordt eentje tal belangrijke conversaties verstoord wegens witten flitsen, onthoudt ie spel noch dat jou voordat eentje inverted camerabesturing kiest, plus zijn den kleine stukjes combat met pijl plus kruisboog nogal stroef. 

Ie zijn kleine smetjes op eentje van den uiterst bijzondere games van ie schooljaar. Den wijze waarop ie idee van den tijdlus samenkomt met ofschoon diegene verschillende inwoners plus hun routines, plannen plus willen, is geniaal. Eentje kleine verstoring aan ie start vermag den gebeurtenissen van den dag eentje intact andere zijkant op zenden.

The Forgotten City

Maar The Forgotten City speel jou uiteindelijk vooral voordat ie vertelsel. Wij willen natuurlijk noch ofschoon teveel verklappen, maar den tijdlussen kronkelen allerlei onverwachte kanten op plus geven den spel steeds meer diepere liggen. Te eentje schooljaar vol met timeloops, is dit huwelijksinzegening jou tijdstip waard.

The Forgotten City is nu verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles plus Nintendo Switch. Den spel is gerecenseerd op eentje Xbox Series X.


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plus soundbar 12 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met eentje prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft eentje uitermate sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader