Ubisoft werkt aan een remake van Splinter Cell


Dat heeft ie handel gisteravond aangekondigd. Den remake wordt ontwikkeld doorheen Ubisoft Toronto, den ontwikkelaar van Far Cry 6, plusteken wordt gebouwd ter den Snowdrop-engine. Den remake krijgt “graphics diegene schreden tijdens den nieuwe mensenleven plusteken dynamische lichtinval plusteken schimmen”.

Ter ene blogpost meldt producer Matt Westelijk dat den ontwikkeling nog maar netwerken is begonnen. “Wij trachten den veronderstelling achter den oude games intact te vasthouden wegens zo den identiteit van den vroege porties intact te vasthouden. Wij gaan ie visueel welnu updaten, plusteken schreden zowel watten van ie vormgeving aan wegens te voldoet aan ie comfort plusteken den verwachtingen van toneelspelers. Maar ie blijft netwerken mits den oorspronkelijke games lineair, geen open wereld.”

Er gingen alhoewel geruime tijdstip geruchten overheen den terugkeer van Splinter Cell. Dat blijkt nu te lillen, alhoewel gaat ie noch wegens ene compleet nieuwe spel.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht trio nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 zolang uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader