Meer informatie over Hogwarts Legacy volgt in 2022


Dat heeft Warner Bros. Games Avalanche, den ontwikkelaar van ie spel, permitteren weten. Ie onderneming lijkt ermee te reageren op eerdere geruchten dat ie spel mogelijk tijdens eentje nog onaangekondigde State of Play-livestream dit klas zullen wordt getoond. Stap volgend klas volgt dus meer inlichting overheen den spel.

Harry Potter: Hogwarts Legacy, waarin toneelspelers Zweinstein opzoeken indien scholier aan den schoolgebouw, verschijnt voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken pc. Voordien dit klas vertrok producer Troy Leavitt. Hij kwam onder vuur te ligt nadat beroemd worden dat hij diverse YouTube-filmpjes had opgenomen waarin hij GamerGate verdedigde plusteken kritiek uitte op Anita Sarkeesian’s Feminist Frequency-series. Zowel maakte hij eentje video waarin hij den #MeToo-beweging indien “morele paniek” bestempelde. 


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plusteken 19 december 17 december 2021 17:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12


 • bonuslevel

  Breath of the Wild 2-mechanieken plusteken hete indies – Bonuslevel #75 17 december 2021 15:12


 • Twisted Metal

  Werknemer hint mogelijk zoals Twisted Metal-game van Lucid Games 17 december 2021 14:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader