NFT's worden toch uit Stalker 2 gehaald


Voordien dit week kondigde den ontwikkelaar aan dat er non-fungible tokens (NFT’s) te den volgende shooter Stalker 2 zullen zitten. Mensen konden voordat release ofschoon NFT’s kopen, waarmee hun uitwendig mits NPC te den spel zullen verschijnen. Zowel wasgoed ie den bedoeling dat er meer NFT’s vacant zullen komen.

Ventilatoren reageerden ontkennend op den preferentie van GSC Spel World. Tijdelijk heeft ie concern op Twitter toestaan weten dat ie geen NFT’s meer aan den spel toevoegt. “Wij hebben jullie gehoord. Gebaseerd op den terugkoppeling diegene wij hebben ontvangen, hebben wij priv wegens alles verwant aan NFT’s te Stalker 2 te annulering.”

Den ontwikkelaar vervolgt: “Onze ventilatoren plusteken toneelspelers zijn den voornaamst voorrang voordat ie team. Wij maken dit spel zodat jullie er van kunnen smullen – watten ie zowel moge kosten. Mits jullie er wegens geven, geven wij er zowel wegens.”

GSC Spel World gaf vroeger dit week aan dat den blockchaintechnologie ene wijze wasgoed voordat onafhankelijke ontwikkelaars wegens den kosten van ontwikkeling terug te verdienen. Steeds meer ontwikkelaars plusteken uitgevers zien NFT’s mits ene legitiem zakenmodel. Zo zitten er te Ubisofts Ghost Recon Breakpoint nu NFT’s plusteken is den nieuwe spel van Fable-bedenker Peter Molyneux, Legacy, zowel gebaseerd op den technologie.

Stalker 2 komt op 28 april 2022 uit. Op lancering is den spel console-exclusive voordat Xbox Series X plusteken S. Den spel komt dan zowel op pc uit. Zowel op Spel Pass is ie spel dan verkrijgbaar.


 • Gran Turismo 7 plusteken den sterkte van den PlayStation 5 17 december 2021 07:12


 • Dead Cells

  Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari 17 december 2021 07:12


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht drietal nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 voorbijgaand uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader