Ubisoft deelt in januari meer nieuws van nieuwe The Settlers-game


“The Settlers is terug!” zo blijkt uit ene tweet. “Ter januari 2022 volgt meer nieuwsbericht.” Watten er komende maand precies aangekondigd of getoond wordt, is noch vertrouwd. Welnu raadt ie onderneming ventilatoren aan zichzelf aan te veiligheidsfunctionaris op den officiële webstek wegens mogelijkheid te maken ie spel te spelen.

Ter 2018 worden alreeds aangekondigd dat The Settlers te ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel te den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Ter den zomer van dat klas worden gemeld dat dit wederom noch realiseerbaar zullen zijn plusteken dat Ubisoft er alles aan zullen exporteren wegens ene “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

Ter The Settlers meren toneelspelers aan op verrassend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouwen. Er willen allerlei soorten panden plaatsen wordt plusteken den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel inhouden zowel ene co-op modus.


 • Tropico 6

  Tropico 6 komt zoals PS5 plusteken Xbox Series X plusteken S 17 december 2021 10:12


 • Altered Beast

  Vijf Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd 17 december 2021 10:12


 • Elden Ring

  Dataminers lekken details van vertelsel plusteken gameplay Elden Stadionring 17 december 2021 10:12


 • Shenmue 3

  Shenmue 3 nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 17 december 2021 10:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op ene rij 17 december 2021 09:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader