Gran Turismo 7 bevat meer dan negentig circuit-layouts


Dat blijkt uit eentje flyer van den spel diegene ter Japanse winkels is uitgedeeld. Ie gaat ter ieder geval wegens “meer dan negentig layouts”. Weten circuits mits Le Mans plusteken Nürburgring wordt gezegd, voorts ie fictionele Trail Mountain.

Voorts zitten er 420 automodellen ter ie spel, zijn er meer dan zestig automerken plusteken meer dan driehonderd wagens diegene na 2011 zijn uitgekomen. Zowel keert den GT Mode terug, dat mits strijd engageren doet. Den ontwikkelaars hebben meer dan 2500 fotolocaties vervaardigd wegens wagen’s ter te plekken plusteken screenshots te maken.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 uit op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Ie nieuwe onderdeel ter den racefranchise pakt verschillende elementen uit ie uiterst recente onderdeel ter den reeks, Gran Turismo Sport, voorts den klassieke porties.


 • Dragon Ball FighterZ

  Verfrissend personage voordat Dragon Ball FighterZ onthuld 20 december 2021 08:12


 • Little Devil Inside

  Little Devil Inside komt schrede staart volgend schooljaar uit 20 december 2021 08:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Journalisten openleggen pc-versie Final Fantasy 7 Remake voltooid 20 december 2021 08:12


 • Psychonauts 2

  Psychonauts 2-studio heeft meerdere projecten ter den maak 20 december 2021 08:12


 • Reeds verdwijderd beeld van een mining-opstelling van een cryptoboer op Twitter.

  Trotse cryptoboer op Twitter wordt ongezouten ‘gedoxt’ 20 december 2021 08:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader