Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk ondersteuning voor 60 frames per seconde


Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens ene update voordat den PlayStation 5- plus Xbox Series X- plus S-versie van den spel. Ie uiterst recente eindje, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen ene prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tel beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen te 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plus pc plus speelt zichzelf uit te Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ te den reeks plus ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plus The Curse of the Pharaohs.

Op 10 maart 2022 verschijnt ene derde vergroting voordat Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Dawn of Ragnarök. Den spel bevatten ene nieuwe personages plus speelt zichzelf netwerken indien enkele missies te den hoofdgame uit te den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Ginds vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.


 • Ubisoft

  ‘Leegloop erbij Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12


 • PlayStation 5

  PS5-games op ene externe ssd: zo zet jou zij erop 21 december 2021 11:12


 • Hot Wheels Unleashed

  Hot Wheels Unleashed is ene miljoen keer verkocht 21 december 2021 10:12


 • Overwatch

  Overwatch is den komende weken kosteloos speelbaar 21 december 2021 10:12


 • The Game Awards

  The Spel Awards 2021 worden onderbrak 85 miljoen mensen bekeken 21 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader