De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Tussenstand


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk vervaardigd vanwege ROG. Lees hier watten dat betekent.

Tussenstand

Na zowat eentje week stemmen is ie tijdstip wegens den balans op te maken. Eentje korte oogopslag op den top 5 laat zien dat Microsoft dit klas op pc-gebied zeer vooraanstaande is, met Forza Horizon 5, Age of Empires 4 én Halo Infinite indien den drietal uiterst populaire games. Den top 5 wordt afgesloten vanwege ie survivalfenomeen Valheim plusteken co-op-game – plusteken voorts GOTY-winnaar op The Spel Awards 2021 – It Takes Two.

1. Forza Horizon 5

2. Age of Empires 4

3. Halo Infinite

4. Valheim

5. It Takes Two

Forza Horizon 5

Stem totdat 24 december

Voorgaande is nog lang noch den definitieve top 5: verschuivingen zijn absoluut nog mogelijk. Stem daarom nog totdat plusteken met 24 december op jouw favoriete pc-games van 2021, waarna den stembussen sluiten plusteken den tien uiterst populaire titels wordt onthuld. Moge den lieve zegevieren!

Regels

Aan den stemronde zit zoals gewoonlijk eentje veel spelregels. Zo gaat ie wegens games diegene dit klas op pc zijn verschenen, uitsluitend remasters plusteken ports. Titels indien Ghost of Tsushima, diegene voordien voordat PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelneming. Zowel uitbreidingen plusteken collecties van meerdere games uitvoeren noch mee.

Dat houdt zowel ter dat den opsomming eentje opeenstapeling multiplatformgames inhouden, plusteken noch enkelvoudig pc-exclusieve games. Den pc ter nu eenmalig eentje prachtig toneelpodium wegens titels indien Battlefield 2042, Marvel’s Guardians of the Galaxy plusteken Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben jou welnu vrij wegens te stemmen op ‘typische’ pc-toppers van dit klas, zoals Age of Empires 4, Humankind plusteken Inscryption.

Stemmen op den opsomming is vrij simpel: vul ter ie stemformulier hieronder jou absolute top drietal pc-games van 2021 ter vanwege honingbij elke waardigheidstitel aan te geven op welke positie dit hoort. Ontbreekt eentje spel? Geef dan oplossing ter ie tekstveld onderaan.

Halo Infinite

Nog geen game-pc?

Den lieve pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk vervaardigd vanwege den ROG Zephyrus M16, eentje ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den lieve pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen eentje i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plusteken eentje WQHD-scherm met eentje verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plusteken sponsoring voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

Stemmen

Stem hieronder of via dit verbinding!Put

Plaats een reactie

ajax-loader